bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цінових пропозицій на закупівлю товарів для благоустрою громади
26.10.2020

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» звертається до постачальників товарів для благоустрою в громаді із проханням надати комерційну пропозицію щодо закупівлі товарів, перелік яких додається у технічному завданні в межах проєкту «Підвищення якості комунальних послуг в Красноталівській громаді», який реалізується в рамках Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Просимо Вас надати інформацію та пропозицію щодо Ваших товарів згідно технічного завдання (Додаток 1) або на Вашому фірмовому бланку, до якого слід додати скан-копії Ваших реєстраційних документів (виписка з ЄДР та довідка з реєстру платників єдиного податку).

Завантажити додаток за цим посиланнямhttps://drive.google.com/drive/folders/1YARIW1sjq-fM7GTIZzi5dVyomVrrO_E8?usp=sharing 

Звертаємо Вашу увагу, що умови оплати за товари – це безготівковий переказ, бажано 2-ма траншами: передплата 70% та оплата після отримання товару 30%. Витрати на доставку товарів мають бути включені в ціну товару. 

Відповідь на вищенаведену інформацію просимо надати в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] до 06 листопада 2020 року.

Чекаємо на якісні та вигідні пропозиції!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.