bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма міні-грантів (Одеса)
05.11.2020

Благодійний фонд «Територія Можливостей» запускає другу хвилю грантової програми підтримки громадських ініціатив, які спрямовані на розвиток міської громади і зміну життя в Одесі. Дедлайн - 25 листопада 2020 року.

Фонд був заснований у травні 2020 року з метою залучити одеситів до активної участі в житті та розвитку міста, підтримати діяльність громадських організацій шляхом грантової програми, навчальних подій та консультацій, а також реалізовувати проєкти, що змінюють життя в Одесі. Фонд підтримують 4 меценати зі сфери бізнесу.

Проєкти можна подати в восьми пріоритетних напрямах: медицина, екологія, зміна міського простору, освіта, інновації, наука, соціальна відповідальність і культура. Три проєкти, які отримають найбільшу підтримку з боку експертної ради, будуть профінансовані на суму до 20 000 грн на реалізацію своєї ідеї.

Взяти участь у програмі можуть проєкти, які реалізуються на території Одеси або спрямовані на поліпшення життєдіяльності міста. При цьому проєктні ідеї не можуть переслідувати комерційні, релігійні або політичні цілі.

Заявки приймаються до 18.00 25 листопада.

Для подачі проєкту необхідно заповнити заявку і відправити її на пошту [email protected] з темою листа «Грант можливостей».
Зразок заявки, Положення про програму та інший пакет документів за посиланням: https://cutt.ly/tiXa4Gc
Докладніше ознайомитися з грантовою програмою можна на офіційній сторінці фонду: https://www.facebook.com/opportunod/

Перша хвиля грантової програми відбулась в червні-липні 2020 року. Переможцями стали наступні проєкти:
Впровадження інноваційної для Одеси та України послуги «Мультидисциплинарний телехоспіс у м.Одеса на базі комунального медичного закладу»
Театр «Рівні»
Provodnik: конкурс безбар’єрних маршрутів м. Одеси

 

Контакти

  • 0674883725

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.