bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю обладнання для дистанційного навчання
16.11.2020

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» звертається до Вас із проханням надати комерційну пропозицію  щодо закупівлі товарів, перелік яких додається у технічному завданні в межах проєкту «Школа Фермерства2.0», який реалізується за підтримки уряду Німеччини в межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у партнерстві з Державним Центром Зайнятості.

Просимо Вас надати інформацію та цінову пропозицію щодо Ваших послуг згідно технічного завдання (Додаток 1) або на Вашому фірмовому бланку, до якого слід додати скан-копії Ваших реєстраційних документів (виписка з ЄДР та довідка з реєстру платників податків).

Список товарів - це є набір обладнання для проведення відео-уроків та запису відео/аудіо-курсів, щоб більш якісно надавати послугу дистанційного навчання з курсу “Школа Фермерства 2.0”: ноутбук та ліцензійне програмне забезпечення, екшен-камера, мікрофон, гарнітура  та хромакей зі стійкою. 

Тендерна документація за цим посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/19M5Ohxm8jH6pxPlQmXqMPSy-CPeKbuLO?usp=sharing 

Звертаємо Вашу увагу, що умови оплати за товари – це безготівковий переказ, бажано 2-ма траншами: передплата 30% та оплата після отримання товару 70%. Доставка має бути включена в вартість пропозиції. Адреса доставки: Луганська обл., м.Сєвєродонецьк, відділення Нової Пошти №1 до 03 грудня 2020р.

Відповідь на вищенаведену інформацію просимо надати в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] до 26 листопада 2020 року.

Засідання Тендерного Комітету заплановано на 27.11.2020 року через онлайн платформу Zoom, посилання на яке буде надіслано всім учасникам Конкурсу.

Тільки відібраний постачальник буде сповіщений електронним листом. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.