bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на інноваційні проєкти по боротьбі зі зміною клімату
30.11.2020

Гранти для команд з України та Великої Британії, що запропонують спільне інноваційне рішення на стику мистецтва, науки і цифрових технологій у відповідь на зміну клімату. Дедлайн - 13 грудня 2020 о 23:59 за київським часом.

Ви можете отримати до 50 000 фунтів стерлінгів на проєкт, що стане частиною культурної програми в рамках підготовки до Конференції сторін ООН з питань клімату, яка відбудеться у Великій Британії в листопаді 2021 року. 

Проєкти мають включати масове залучення аудиторій і довгострокові кампанії. Основні активності можуть відбуватися будь-коли у 2021 році, проте особливо вітаються заходи, безпосередньо пов’язані з кліматичним самітом. 

Що потрібно для участі?

  • Заповнена аплікаційна форма. Розкажіть про партнерські організації, ідею і бюджет, опишіть аудиторії та очікуваний вплив проєкту.
  • Форма Моніторингу різноманітності та інклюзивності (не обов’язково).

Як подати заявку?

  • Уважно прочитайте Інструкцію і заповніть аплікаційну форму
  • Відповідайте на питання письмово або зніміть відео-відповідь на кожен пункт, завантажте на YouTube і вставте посилання з приватним доступом у відповідні поля заявки. 
Заповнену аплікаційну форму слід відправити на [email protected]
 
Зверніть увагу
  • Це гранти для нових ідей. Якщо ваш проєкт вже існує, ви не можете подаватись. Винятком можуть бути ідеї на етапі прототипування, які не були представлені публічно. 
  • Використовуйте низьковуглецеві та еко-дружні рішення при плануванні проєкту, виборі партнерів та підрядників. 

Детальніше

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.