bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого тендеру на закупівлю послуг
29.01.2021

         Громадська організація “Моя Марківщина” в рамках грантового проєкту “Створення сучасного освітнього простору для підвищення потенціалу працездатного населення Марківської громади”,що реалізується за підтримки Програми ООН з відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер по закупівлі послуг з організації розробки навчальних курсів та тренінгових заходів.

        Дата оголошення відкритого тендеру: 28 січня 2021 року

        Термін подання тендерних пропозицій: до  11 лютого 2021 року

        Предметом закупівлі є послуги, а саме з:


        Розробки навчального курсу “Сучасна школа фермерства” та його впровадження в освітні програми з професії “Тракторист-машиніст сілськогосподарського (лісогосподарського) виробництва” Марківського професійного аграрного ліцею (Марківського ПАЛ)

        Розробки навчального курсу “Сучасні технології здорового харчування” та його впровадження в освітні програми з професії “Кухар, кондитер” Марківського ПАЛ.

        Організації та проведення 5  заходів (тренінгів) для представників сільськогосподарських господарств, фермерських та особистих селянських господарств, підприємців, представників закладів громадського харчування Марківської громади, викладачів та учнів Марківського ПАЛ.

         (детальні характеристики вказані в додатку “Технічне завдання”)

         Строк надання послуг: до 25 квітня 2021 року

         У вартість послуг повинні бути включені усі витрати на проїзд, проживання, добові та інші витрати виконавця.

         Вимоги до постачальника послуг_- учасника тендеру:

         До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, що мають досвід роботи у відповідній сфері,відповідні КВЕД , можливість надати послугу у вказаний термін, можливість надати оригінали супроводжуючих документів, з печаткою та підписом.

         Тендерні процедури:

         Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою: [email protected] до 11.02.2021 р.

         До участі у відборі  допускаються тендерні  пропозиції , які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

          Тендерні документи повинні складені українською мовою, підписані та засвідчені печаткою (за наявністю), мають бути надіслані у двох форматах:

           - у письмовій формі у запечатаному конверті із зазначенням на конверті назви постачальника, “Відкритий тенедр 15L”, пл. Соборна, 1Г, смт Марківка, Луганська область, 92400

            - у електронному вигляді(скановані у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа “Відкритий тендер 15L Громадська організація “Моя Марківщина”

             Телефон для довідок +380 66 830 41 21

#UNRPP#Публічно-приватне партнерство

 

           

 

Контакти

  • +38 (066) 830 41 21

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.