bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український Жіночий Фонд оголошує тендер на виготовлення п’яти відеороликів
05.02.2021

Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує тендер на виготовлення п’яти відеороликів, які відображатимуть історії успіху проєкту «Просування прав людини та ґендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей». Проєкт виконує Український Жіночий Фонд спільно зі структурою ООН Жінки в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

Завдання:

Виготовити п’ять відеороликів, які покажуть результати впровадження проєкту в трьох областях. Очікується, що буде створено відеоролики за кількома напрямками із Луганської, Донецької та Запорізької областей.

 Логлайн: Історія успіху має показувати зміни, яких вдалося досягти завдяки локальним ініціативам в межах грантового компоненту проєкту «Просування прав людини та ґендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей». 

 Термін подання тендерних пропозицій: 15.02.2021 до 18:00.

 Технічне завдання – в Додатку 1.

 Вимоги до надавача послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: надавачі послуг, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для надання послуг; мають можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом в 2-х екземплярах (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт).

Учасники тендеру надають організаторам наступні документи:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду Виконавця та приблизний розрахунок вартості послуг (Додаток 2);
  2. Концепцію для одного відеоролика та робочий план із виготовлення 1 відеоролика (Додаток 3) з урахуванням технічного завдання (Додаток 1).
  3. Документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

Пропозиції будуть оцінені на основі якості послуг (40% ваги), кваліфікації команди (30% ваги) та вартості (30% ваги).

Якість пропозиції буде оцінюватися виходячи з наступного:

  • попередній досвід подібних завдань, принаймні один подібний проєкт;
  • здатність генерувати та впроваджувати креативні ідеї, підтверджена відповідним портфоліо;
  • можливість виконання роботи у визначені часові терміни з дотриманням дедлайнів;
  • розуміння проблем ґендерної рівності.

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати за електронною адресою [email protected] до 10.02.2021 року. Відповіді на запитання будуть виставлені на наступний робочий день 11.02.2021 за посиланням https://www.uwf.org.ua/news/12055

До участі у відборі допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF, а частина із портфоліо – в документі із активними посиланнями) надіслані учасником організатору тендеру до 18:00 15.02.2021 року на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер_виготовлення 5 відеороликів».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їхнього подання, а саме після 18:00 15 лютого 2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможців відбуватиметься у два етапи: організатор попередньо визначить потенційних переможців після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно з істотними критеріями (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але остаточне рішення щодо відбору постачальника послуг прийме після персональної зустрічі з кожним потенційним переможцем, але не пізніше 19.02.2021 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові погодження

Учасник тендеру бере до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТКИ

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.