bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед НУО на надання послуг з підтримки у цивільному працевлаштуванні серед ветеранів
22.02.2021

МОМ оголошує конкурс серед НУО на надання послуг з підтримки у цивільному працевлаштуванні серед ветеранів конфлікту на сході України для ефективної реінтеграції, а також їх активного внеску в соціальне та економічне благополуччя своїх громад. Термін подання проєктних пропозицій: до 15:00, 5 березня 2021 року.

Міжнародна організація з міграції, Представництво в Україні (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнера-виконавця проєкту, спрямованого на підтримку у цивільному працевлаштуванні серед ветеранів конфлікту на сході України для ефективної реінтеграції, а також їх активного внеску в соціальне та економічне благополуччя своїх громад.

МOM запрошує НУО подавати проєктні пропозиції та бюджети до них на тему підтримки цивільного працевлаштування ветеранів конфлікту на сході України, а також супроводження бенефіціарів проєкту на території України.

Проєкт буде втілено за наявності необхідного фінансування. 

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про тренінги та супроводження бенефіціарів проєкту. Загальна кількість планованих тренінгів - до 15 (п’ятнадцяти) тренінгів із переходу від військового до цивільного працевлаштування,  загальна планована кількість бенефіціарів для супроводження – до 275 (двохсот семидесяти п’яти).

Остаточна кількість тренінгів та бенефіціарів залежатиме від результатів відбору та затвердження учасників серед ветеранів, а також їх географічного представлення.

Усі виплати будуть здійснюватися у гривні.

Бюджет пропозиції має подаватися в українській гривні та не має перевищувати еквіваленту в 60,000 євро згідно офіційного обмінного курсу валют ООН, чинного на момент подання пропозиції.

Для інформації обмінний курс валют ООН наведено за посиланням: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php

Партнер-виконавець обиратиметься відповідно до процедур відбору за принципами співвідношення якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

НУО мають надавати проєктні пропозиції та бюджет для проведення тренінгів по всій території України, як зазначено в ТЗ. За результатами тендеру буде обрано лише одного Партнера Виконавця для здійснення проєктної діяльності.  

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

a)       Запрошення до участі;

b)      Інструкція для партнерів-виконавців;

c)       Додаток 1 – Технічне Завдання

d)      Додаток 2 – Інформаційний листок Постачальника / НУО (надано окремим файлом);

e)      Додаток 3 - Кодекс поведінки Постачальника / НУО (надано окремим файлом);

f)        Додаток 4 – Форми проєктної пропозиції;

g)       Додаток 5 – Бюджет проєктної заявки (надано окремим файлом);

h)      Додаток 6 – Інструкція щодо проведення закупівель для Виконавчих партнерів МОМ;

i)        Додаток 7 – Шаблон Договору про реалізацію проєкту;

j)        Додаток 8 – Декларація про тендерне забезпечення.

Проєктна пропозиція, бюджет учаcника тендеру, а також зазначені вище документи (скановані копії з підписом та печаткою), повинні бути надіслані на електронну адресу: [email protected] до 15:00, 5 березня 2021 року, що вважається кінцевою датою подання пропозицій.

В темі листа необхідно зазначити:

UA1-2021-1748– найменування Учасника – проєкт із реінтеграції ветеранів_Курси

Звертаємо Вашу увагу, що загальний розмір файлів у вкладенні повідомлення не повинен перевищувати 5 Мб. В протилежному випадку постачальники повинні розмістити електронні версії документів на відкритому сервісі файлового обміну, що не вимагає реєстрації (Dropbox, OneDrive тощо), та надіслати на електронну адресу посилання для завантаження папки з файлами.

МОМ залишає за собою право відхиляти будь-які, або усі пропозиції, надані пізніше вказаного кінцевого терміну, не прийматимуться до розгляду.

Будь які питання та запити довідкової інформації стосовно тендеру необхідно надсилати на електронну адресу: [email protected]

В темі листа необхідно вказати:

UA1-2021-1748 – Запит роз’яснень, до уваги Саханди Світлани

МОМ надасть відповіді на отримані запити письмово, засобами електронної пошти. У разі необхідності внесення суттєвих змін або роз’яснень, викликаних запитом, письмові копії відповіді МОМ (включаючи роз’яснення запиту, але без зазначення джерела запиту) будуть опубліковані у відповідному розділі на сайті МОМ в Україні для всіх потенційних постачальників послуг  (http://www.iom.org.ua/en/tenders/current-tenders).

Процес відбору партнерів-виконавців проєкту буде проводитися у період, визначений після підтвердження фінансування, та може включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проєктні заявки, а також анулювати процес відбору, та відхиляти всі проєктні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Представництво МОМ в Україні

Контакти

  • http://ukraine.iom.int/ua/node/3393

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.