bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю інтерактивної панелі
26.05.2021

Громадська організація «Творчий вимірювач» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати цінові/комерційні пропозиції на закупівлю товарів з категорії Обладнання у межах проєкту “Лабораторія крафтового виробництва: творча відповідь на економічні виклики в умовах пандемії COVID-19” за адресою майдан Перемоги, 10.

Предметом закупівлі є інтерактивна панель Prestigio Multiboard 65’ (PMB528L652) з мобільною стійкою (PMBST01;PMBWMK) для обладнання навчального простору лабораторії виробництва, за наступною специфікацією :

Тип дисплею: РК з LED підсвітка

Розмір дисплею: 65″

Роздільна здатність дисплею: 3840 × 2160 пікселей

Формат зображення: 16:9

Кути огляду: 178 °/ 178 °

Яскравість дисплею: 350 кд/м2

Інфрачервоний сенсорний екран;

Світлодіодна підсвітка Ultra HD;

Дотики при писанні: до 10;

Кількість одночасних докиків: до 20;

Термін роботи: 30000 годин;

Характеристики сенсорного дисплею IR touch: 10 points writing, 20 points touch, Infrared Touch-screen

Процесор: Intel Core i5-8400

Оперативна пам’ять: 8 ГБ DDR4

Відеочіпсет: GeForce GT1030

Жорсткий диск: Типу SSD, об’ємом 256 ГБ

Аудіосистема: 2 вбудованих динаміків 12 W

Мережеві інтерфейси LAN (Gigabit Ethernet), Wi-Fi, Bluetooth

Інші інтерфейси: 6 х USB 3.0, 4 х USB2.0, 1 х USB 3.1, 1 х Type-C, 5 х HDMI, 1 х DisplayPort, 1 х Microphone In, 1 х VGA-in, 1 х VGA-out, 1 x Serial (RS232), 1 x COAX Out, 1 x AV-In

 Вбудоване програмне забезпечення:

  • Операційна система Windows 10 Pro ukr і Android 8.0

  • ПЗ mClass – для створення цифрового інтерактивного класу з можливістю підключення більш ніж 30 користувачів. У комплекті демо версія до 5 користувачів з необмеженим строком використання. З підтримкою пристроїв користувачів під керуванням ОС Android, iOS, Windows. Здатність працювати в онлайн та офлайн режимах. Робота з функцією «Квіз» – інтерактивна перевірка знань в формі опитування. З інструкцією користувача, або керівництвом  користувача, тощо українською або російською мовами (надати копію такого документу  або посилання на нього в мережі інтернет).

  • ПЗ Connect – для перетворення будь-якого інтерактивного пристрою в мультимедійний презентер.

  • ПЗ Note – графічний додаток з набором математичних, фізико – хімічних та гуманітарних інструментів. Одночасне розуміння 20-ти дотиків та об’єму, що дозволяє створення інтерактивного уроку.

  • ПЗ Capture – додаток для створення відео захвату одночасно з інтерактивної панелі та онлайн камери для збереження інтерактивного уроку. З подальшою можливістю передачі контенту учням.

  • ПЗ Office Suite – для створення та редагування офісних документів (таблиці, документи, презентації) з підтримкою форматів широкого використання MS Office.

  • ПЗ Mozabook - для створення інтерактивних уроків, учбових завдань та вправ, з вбудованою бібліотекою статей, зображень, 3D-переглядів, програм, ефектів та ігор, з повною ліцензією на використання протягом 36 місяців.

Комплектація:

  • Інтерактивна панель – 1 шт.

  • Wi-Fi антена – 2 шт.

  • Ручка для письма - 6 шт.

  • Мульти-ручка – 1 шт.

  • USB-флешка з драйверами – 1 шт.

  • Пульт дистанційного управління – 1 шт.

  • Інструкція для використання – 1 шт.

  • Гарантійний талон – 1 шт.

  • Мобільне кріплення - 1 шт. 

  • Мінімальний гарантійний термін: 12 місяців. 

Постачальник повинен здійснити налагодження та запуск інтерактивної панелі.

Адреса доставки товарів: офіс організації в м. Житомир, майдан Перемоги, 10, (доставка має бути включена у вартість пропозиції).

Строк надання/поставки товарів: 11 червня 2021 року або протягом 7 днів від дати підписання Договору придбання та поставки товару.

Ціни повинні включати в себе увесь комплекс витрат  (доставката та налаштування) та вказуються у гривнях.

Розрахунок за послугу включатиме в себе 2 платежі: аванс в розмірі 30% і основну оплату 70%, після надходження інтерактивної панелі Громадській організації «Творчий вимірювач»

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути надіслані в електронному вигляді з печатками і супроводжуючими документами на електронну пошту [email protected] 

не пізніше ніж 23:59 години 28 травня 2021 року. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру:

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

До тендерної пропозиції Постачальник зобов’язаний надати наступну інформацію:

1.      Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

2.      Копія документу, що підтверджує податковий статус;

3.     Проформу цінової пропозиції, заповнена за зразком додається.    

4.  Рекомендаційні листи (необов’язково, проте будуть перевагою).  

5.  Документ, що підтверджує досвід виконання схожої закупівлі.

Тендерні процедури:

До участі у конкурсному відборі допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам тендеру, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної тендерної процедури приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного/конкурсного оголошення.

Учасник цієї тендерної процедури надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим  Тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами

Кінцевий час та дата подання тендерних пропозицій: до 23:59 години 28 травня 2021 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.