bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цінових пропозицій на закупівлю мікрофона (радіосистеми)
26.07.2021

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» в рамках грантового проєкту (Угода № RPP/2021/060/20/СР) «ПРЕВЕНТИВНИЙ ПРОСТІР. Спільний підхід до безпеки у громадах», що реалізується в межах проєкту ПРООН Відновлення та розбудова миру компонент «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії, цим оголошенням запрошує постачальників з доброю репутацією надати цінові пропозиції для закупівлі та постачання товарів у межах мікропроєкту.

Предметом закупівлі є обладнання, а саме:

1 Мікрофонна радіосистема SENNHEISER EW-100 (або еквівалент, але з якісними характеристиками не гіршими, ніж вказана модель).

Постачальники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідний КВЕД, повинні мати досвід постачання відповідних товарів.

Адреса доставки товарів: вул. Новікова, буд. 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. (доставка має бути включена в вартість пропозиції).

Конкурсну документацію можна отримати за такою адресою: вул. Новікова, 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл., або звернувшись за електронною адресою [email protected] з темою листа: «Закупівля мікрофонної радіосистеми». Або за цим  посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/16Y-8yo4uqVvoJ1obR33OKPejA7R00eHD?usp=sharing 

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в електронному вигляді надіслані на адресу [email protected], або надіслані у паперовому вигляді за адресою вул. Новікова, 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. до 17:00 годин 03 серпня 2021 року з темою листа «Закупівля мікрофонної радіосистеми» після чого вони будуть розкриті у присутності учасників конкурсної комісії. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не розглядатимуться.

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: + 38 (095) 099 31 00 - Катерина 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.