bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цінових пропозицій на закупівлю столів та стільців
26.07.2021

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» в рамках грантового проєкту (Угода № RPP/2021/060/20/СР) «ПРЕВЕНТИВНИЙ ПРОСТІР. Спільний підхід до безпеки у громадах», що реалізується в межах проєкту ПРООН Відновлення та розбудова миру компонент «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії, цим оголошенням запрошує постачальників з доброю репутацією надати цінові пропозиції для закупівлі та постачання товарів у межах мікропроєкту.

Предметом закупівлі є меблі, а саме:

1. Розкладні столи;

2. Розкладні стільці.

Постачальники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідний КВЕД, повинні мати досвід постачання відповідних товарів.

Адреса доставки товарів: вул. Новікова, буд. 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. (доставка має бути включена в вартість пропозиції).

Конкурсну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Новікова, 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл., або звернувшись за електронною адресою [email protected] з темою листа: «Закупівля меблів». Або за цим посиланням: 

https://drive.google.com/drive/folders/1vDwIBAvPnJ-_Zf_MFADYSIUUroUpUPSW?usp=sharing 

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в електронному вигляді надіслані на адресу [email protected], або надіслані у паперовому вигляді за адресою 93400, вул. Новікова, 4-к, 4-й поверх, кабінет №6, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. до 17:00 годин 03 серпня 2021 року з темою листа «Закупівля меблів» після чого вони будуть розкриті у присутності учасників конкурсної комісії. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не розглядатимуться.

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: + 38 (095) 099 31 00 - Катерина 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.