bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти FIRST LEGO League Class Pack 2021-2022!
19.08.2021

ГО «Інноваційні освітні технології» за підтримки Благодійного Фонду LEGO Foundation оголошує грантовий конкурс Class Pack 2021-2022 на впровадження та забезпечення класу і уроку робототехніки в державних школах України! Заявки приймаються до 18:00 06 вересня 2021 року.

Програми FIRST LEGO League Challenge та FIRST LEGO League Explore – це міжнародні програми–конкурси для дітей віком 9-16 та 6-10 років, які створені для того, щоб надихнути їх займатися наукою, технікою та цікавитися інженерією і технологіями. Кожного року команди дітей в усьому світі отримують завдання на певну світову та актуальну проблему, вивчають її, конструюють робота та готують презентації свого проекту. На турнірах та фестивалях вони діляться своїми відкриттями, дослідженнями та рішеннями із суддями. 

Всі бажаючі державні школи, в яких навчається мінімум 500 дітей (хоча б 200 в молодшій та 300 в старшій), можуть заповнити аплікаційну форму на отримання гранту.

Основна мета: впровадити програми з робототехніки та проєктної діяльності FIRST LEGO League в  НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС (не гурток, не додаткова активність, а саме в якості окремого модульного уроку або додаткових тем/занять на вже існуючих уроках інформатики, технологій, ЯДС та інших).

Перший етап конкурсу. Для того, щоб взяти участь у конкурсі на отримання гранту, необхідно подати заявку на сайті: https://cutt.ly/oQ1sAvL до 18:00 6 вересня 2021 року.

Другий етап конкурсу буде складатися з особистої зустрічі організаторів конкурсу з директором та майбутніми тренерами команди. На основі мотиваційних листів та особистих зустрічей комісія визначить 6 щасливих закладів-переможців.

Якщо ви давно мріяли розпочати в школі заняття з робототехніки, долучити дітей до сучасної діяльності і допомогти їм вже сьогодні освоювати професії майбутнього – не прогавте, це саме ваш шанс!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.