bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує тендер на аналіз видатків з Фонду поводження з радіоактивними відходами
22.11.2021

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує тендер на пошук виконавця для проведення дослідження видатків з Фонду поводження з радіоактивними відходами у 2016-2021 роках.

Мета роботи:

Отримання інформації щодо ефективності використання та накопичення коштів для поводження з радіоактивними відходами (РАВ) та відпрацьованим ядерним паливом (ВЯП). Для цього планується проведення огляду та порівняльного аналізу видатків з Фонду поводження з радіоактивними відходами (далі – Фонд), а також аналіз накопичування коштів у фонді за період 2016-2021 роки.

Очікувані результати:

  • Стислий огляд (описовий документ) та порівняльний аналіз встановлених видатків на поводження з радіоактивними відходами та інших видатків, які не відносяться до поводження з радіоактивними відходами з Державного Фонду поводження з радіоактивними відходами за період 2016-2021 роки.
  • Графічні матеріали аналізу у вигляді ексель-таблиць, інфографік, графіків, тощо.
  • Аналіз стану накопичення коштів у Фонді поводження з радіоактивними відходами, а також стан накопичення коштів на поводження з відпрацьованим ядерним паливом.

Просимо надсилати пропозицію у довільній формі, що включає орієнтовний кошторис, інформацію щодо досвіду попереднього виконання таких робіт та відповідності вимогам технічного завдання, а також підписаний Лист про відповідність за встановленою формою.

Термін виконання робіт та надання послуг: листопад 2021 – січень 2022

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 03 грудня 2021р.

Тендерні пропозиції та резюме приймаються за адресою[email protected]

Тема листа: Дослідження видатків з Фонду РАВ 2016-2021рр. для Екодії

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.