bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на постачання послуг з виготовлення промо-відео для 7 територіальних громад
24.11.2021

Добрий день!

Звертаемося до вас від імені міжнародної, недержавної, гуманітарної організації Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні (DRC), яка представляє інтереси донорів та реалізує в Україні програми допомоги постраждалим від конфлікту і переміщеним особам. У зв’язку з цим DRC проводить закупівлі продуктів харчування, будівельних матеріалів, господарсько-побутових і гігієнічних товарів, одягу і взуття, канцелярії і так далі.

Запрошуємо вас подати комерційну пропозицію на постачання послуг з виготовлення промо-відео для 7 територіальних громад у Луганській та Донецькій областях.

Інструкції з подання пропозицій, процес аналізу пропозицій та вибору постачальника детально описано на другій та третій сторінках файлу форма комерційної пропозиції 148.

У файлі “форма комерційної пропозиції 148” зверніть, будь ласка, увагу на викладену на сторінках “Інструкція” та “Критерії вибору” методологію, за якою буде обрано переможця.

По пункту “Критерії вибору” прохання також з Вашою комерційною пропозицією надати зразки раніше виготовлених Вами промо-відео робіт.

Ваша пропозиція має містити заповнені та підписані форми, які складають комерційну пропозицію:

1. Комерційна пропозиція по формі RFQ-UKR-2021-148

2. Анкета та реєстраційна форма постачальника (згідно форм, що додаються)

Пропозиції необхідно подати до зазначеного в формі комерційної пропозиції терміну закінчення збору пропозицій. Пропозицію можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26, Слов’янськ поштою або особисто, або надіслати скан пропозиції за адресою: [email protected]

Скани повинні бути кольоровими і чіткими, невеликий текст повинен легко читатися. У темі повідомлення електронної пошти або на конверті необхідно вказати:

RFQ-UKR-2021-148 Video production services for communities  30.11.2021  15-00 [назва вашого підприємства].

Пропозиції, отримані після закінчення терміну подачі або за адресою електронної пошти, відмінному від зазначеного вище, розглядатися не будуть.

Всі питання щодо цього конкурсу необхідно надсилати електронною поштою за адресою

[email protected]

Просимо утриматися від дзвінків або візитів.

Переможець тендеру або переможці зобов’язуються підписати  контракт за формою наданою ДСДБ, невід’ємною частиною якого є Загальні умови закупівлі товарів і Етичні правила. Докладаємо дані документи для вашого ознайомлення.

Кожен новий постачальник зобов’язаний заповнити та підписати Анкету та реєстраційну форму постачальника і підписати Supplier Code of Conduct. Докладаємо дані документи для заповнення.

 Дякуємо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.