bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для жінок та чоловіків ВПО на участь у програмі «Рівноправне партнерство чоловіків та жінок»
04.01.2022

 

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES Україна) оголошує конкурс на участь в онлайн програмі для внутрішньо переміщених чоловіків та жінок «Рівноправне партнерство жінок та чоловіків», яка спрямована на сприяння рівноправному партнерству чоловіків та жінок у побуті, громадах та на інституційному рівні. 

Програма передбачає чотири етапи:

1.      Онлайн тренінг «Союзники за рівність» з 16 по 18 лютого 2022 року з 13:30 до 18:00 години.

Триденний тренінг буде націлений на підвищення знань та навичок, що будуть сприяти рівноправній участі жінок та чоловіків у політичному та громадському житті та включатимуть, але не обмежуватимуться питаннями: огляд гендерної рівності, гендерні стереотипи у суспільстві, побудова партнерських відносин, участь жінок у політиці.

2.      Сесія з розробки ініціатив та написання проєктних заявок з 24 по 25 лютого 2022 року з 10:00 до 14:00 години.

Дводенна навчальна сесія, де учасники/ці отримують знання та навички з аналізу проблем, розробки ініціатив та написання проєктних заявок. Учасники/ці будуть мати можливість розробити власну ініціативу.

3.      Конкурс проєктів, які отримують підтримку IFES в реалізації (березень – квітень 2022року).

У бажаючих учасників/ць буде можливість представити свої спільні проєкти націлені на розбудову рівноправного партнерства жінок та чоловіків у своїх громадах чи на робочих місцях.

Три найкращі ініціативи учасників будуть відзначені та отримають підтримку IFES Україна в реалізації.

4.      Реалізація ініціатив учасників (травень – жовтень 2022 року).

Під час реалізації ініціатив буде забезпечена менторська та експертна підтримка від Міжнародної Фундації Виборчих Систем в Україні.

Учасники: жінки та чоловіки ВПО у партнерстві (один із представників партнерської пари повинен бути із спільноти ВПО). Тобто подаватись на участь у  тренінгу потрібно чоловіку та жінці разом в якості партнерів з яким/якою ви потім плануєте реалізовувати свою ініціативу.

До участі запрошуються громадські активістки та активісти, представниці та представники громадських організацій, благодійних фондів, медіа та політичних партій – усі, хто зацікавлений в підтримці та просуванні рівного представництва жінок.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму вдвох із партнером чи партнеркою з яким/якою ви збираєтесь брати участь у тренінгу та потім реалізовувати спільну ініціативу. Термін для заповнення заявки до 30 січня 2022 року.

Про результати конкурсного відбору буде повідомлено до 5 лютого 2022 року. Будь ласка, зверніть увагу, що ми будемо контактувати лише з відібраними кандидатами.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.