bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер: оптимізація операційних процесів для ГО «Громадське телебачення» (Київ)
26.01.2022

Оптимізація операційних процесів для ГО “Громадське телебачення”

Термін подачі тендерних пропозицій

Середа, 02 лютого 2022

Адреса

вул. М. Омеляновича-Павленка, 4/6, 13 пов. Київ, 01010, Україна

Максимальна сума тендеру (грн)

49 000

Види послуг

Управлінський консалтинг

Опис

Громадська організація «Громадське телебачення» https://hromadske.ua/ оголошує тендер на послуги з оптимізації та імплементації операційних процесів в організації.

Впродовж вересня - грудня 2021 року команда “Громадського” власними силами напрацювала, описала та візуалізувала операційні процеси у відділах: редакції, адміністрації, фінансовому, маркетингу, комерційному, технічному та інших. Ми фокусувалися на моно процесах у середині відділів і менше на взаємодії між різними юнітами. Тепер ми шукаємо фахівців, які б провели аудит вже зафіксованих процесів і запропонували їх оптимізацію та допомогли впровадити. Зразок візуалізації одного з процесів - оплата рахунків у додатку до цього оголошення. 

Цей тендер проводиться в межах гранту ІСАР “Єднання” “Загальна підтримка” в рамках проєкту “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні”.

Дата виконання робіт: лютий - березень 2022 року.

Вимоги до виконавців

Компанія, консультант які здійснить послуги повинні надати наступні результати:

  1.  На основі наданих описів та візуалізації, провести аналіз та оформити фінальну візуалізацію бізнес-процесів на “Громадському”
  2. Разом з “Громадським”, пріоритезувати ключові бізнес-процеси для організації та супроводжувати їх інтеграцію в організації. 
  3. Розробити інструкцію для документообігу для ключових процесів, погоджених з організацією.

Вимоги до виконавців:

  1.  надавачі послуг, які подають документи на тендер, мають бути верифіковані (не просто зареєстровані, а верифіковані) на cd-platform.org! 

Для участі в тендері Заявник має подати наступні документи:

  1.  Підписаний лист зацікавленості із зазначенням назви компанії, адреси, контактної інформації (телефон, електронна пошта, адреса веб-сайту), повна назва контактної особи. Лист повинен містити гарантію незалежності, розуміння обсягу робіт, що підлягають виконанню, та цілей, а також мати комерційну пропозицію в гривнях (вказується загальна вартість послуг та тариф за годину), перелік документів, які мають бути надані в результаті надання послуг; 

  2.  Опис методології, заплановану кількість зустрічей/ інтерв’ю, к-ть годин самостійної роботи,  термінів виконання та кошторис наданих послуг;

  3. Приклади схожих кейсів покращення бізнес-процесів в медійних організаціях або компаніях;

  4. Профайл/и/потрфоліо/CVs консультантів, що будуть працювати з hromadske;

  5. Копія витягу з Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців, копія довідки або свідоцтва платника ПДВ/копія витягу з реєстру платників податку на додану вартість/копія довідки або свідоцтва платника єдиного податку суб’єктом малого підприємництва/копія витягу з реєстру платників єдиного податку (для учасників-суб’єктів малого підприємництва на єдиному податку/інше). 

Критерії відбору постачальника послуг 

  • Щонайменше 5 років досвіду роботи з оптимізації бізнес-процесів в організаціях та компаніях, робота з НГО та медіа буде перевагою;
  • Кількість успішних кейсів з побудови та оптимізації бізнес-процесів;
  • Цінова пропозиція.

ВАЖЛИВО: сплата податку на додану вартість (ПДВ) за кошти гранту не дозволяється. Якщо вартість послуги Заявника включає ПДВ – сума ПДВ не може бути сплачена за кошти грант.

Кінцевий термін подання пропозицій на тендер 31 січня 2022 року, понеділок, до 23:59 за київським часом на [email protected].

Заявки, які будуть подані пізніше, розглядатися не будуть. Рішення буде оголошено 15 лютого 2022 року. Усі організації та консультанти, які надали тендерні пропозиції у зазначені терміни, будуть повідомлені про прийняте рішення. Питання щодо тендеру направляйте, будь ласка, Олені Садовнік, на адресу електронної пошти [email protected]  або телефоном 0639356444.

Тематики

Загальний менеджмент НУО

Для кого надаватиметься послуга?

Журналісти та ЗМІ

Контактна особа

[email protected]

Кількість учасників

необмежена

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.