bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливість отримати до $100 тисяч підтримки, розвиваючи бізнес у Донецькій та Луганській областях
08.02.2022

В рамках «Програми економічного розвитку східної України» DRC оголошує конкурс на грантову підтримку. Учасниками можуть бути приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін.

Допомога надається  за принципом співінвестування: грантова підтримка від DRC до $100 тис. та обов’язковий вклад партнера до 50 % загального бюджету проєкту. Важливо, щоб проєкт був спрямований на збільшення доходів місцевого населення Донецької та/або Луганської областей, в тому числі за рахунок прямого залучення жителів (як партнерів проєкту, постачальників сировини тощо).

Інші умови програми:

  • Ідея проєкту повинна обов’язково передбачати розширення існуючого бізнесу.
  • Бізнес-проєкт повинен бути прибутковим/життєздатним.
  • Співінвестиція з боку партнера у розмірі до 50 % від загальної вартості проєкту можлива у фінансовій або нефінансовій формі.

Дізнатись більше про програму і подати заявку можна за посиланням: https://lap.drc.ngo/title/msd Телефони для довідок: +38-073-432-84-40 (Денис); +38-093-037-29-02 (Ігор); +38-063-252-67-27 (Надія); +38-093-350-14-59 (Дмитро); +38-095-701-88-51 (Олег).

Одним з вже успішно реалізованих проєктів є побудова хабу для збору та перетримки тварин перед відправленням у селі Торське Донецької області. Завдяки такому хабу, фермер Олег може збирати овець з різних ферм, підвищуючи рентабельність як свого господарства, так і партнерів. Аналогічний проєкт реалізував бджоляр Сергій у Гранітному Донецької області. Облаштувавши хаб, він налагодив збір меду у бджолярів-партнерів, а також його продаж оптовикам.

Нагадаємо, «Програма економічного розвитку східної України» реалізується DRC у Донецькій та Луганській областях з 2017 року, надаючи усесторонню грантову підтримку внутрішньо переміщеним особам та іншим жителям цих областей. Проєкт фінансується Швейцарією через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, а також урядом Великої Британії і покликаний стимулювати відродження економіки регіону.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.