bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп та конкурс для правозахисників та творчих спеціалістів ARTIФ
09.02.2022

Міжнародна платформа підтримки соціально орієнтованого мистецства ARTIФ запрошує взяти участь у воркшопі та конкурсі на грантову підтримку правозахисників, активістів та митців. 

ARTIФ є міжнародною платформою, що базується у Тбілісі, започаткованою НУО Truth Hounds, де мистецтво та права людини зустрічаються, щоб збагатити погляди громадськості на нагальні соціальні проблеми та створити більш інклюзивне та справедливе суспільство. Ми розпочали свою роботу у 2020 році, і дотепер продовжуємо підтримувати митців та активістів із країн Східної Європи та Центральної Азії.

Ми хотіли б поділитися з вами запрошенням на воркшоп, який відбудеться 25 лютого 2022 року. До програми увійдуть лекції про сучасне мистецтво та взаємодію з аудиторією, індивідуальні консультації з досвідченими кураторами, які працюють у сферах прав людини, маркетингу та сучасного мистецтва, а також власне командну роботу між активістами та митцями, в рамках якої будуть розроблені нові соціальні арт-ініціативи.


Усі ідеї коллаборацій будуть оцінені незалежними експертами, а автори відібраних ідей отримають до 3000 доларів США на їхню реалізацію.

Ми приймаємо заявки від правозахисників з України, Таджикистану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Білорусі, Вірменії та Грузії.

Заявки приймаються до 12 лютого 2022 року.

Основна мова спілкування з урахуванням особливостей регіону - російська, але в разі потреби можливе спілкування та переклад англійською.

Форма заявки для правозахисників:
https://forms.gle/yCZAcgJdHkADpFmy6

Форма заявки для художників:
https://forms.gle/zVJ1xsNTu8DDD12N6
 
Бажаємо успіхів та до зустрічі! 

Контакти

  • Імейл: [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/106259274289285/posts/467882261460316/?d=n Instagram: https://instagram.com/artif.ication?utm_medium=copy_link

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.