bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ОПОРА оголошує тендер на розробку програмного забезпечення інформаційної системи медіамоніторингу
14.02.2022

Неприбуткова неурядова організація Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США (USAID) оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг розробки програмного забезпечення інформаційної системи медіамоніторингу для Національного агентства з питань запобігання корупції.

ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ЦІЛІ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Національне агентство з питань запобігання корупції (надалі НАЗК) потребує сучасної системи моніторингу інформаційного простору для виконання своїх статутних обов’язків. Агентство вже має потужний аналітичний блок та високу цифровізацію наявних процесів, але певні завдання відокремлених підрозділів вимагають постійної обробки інформації, що оприлюднюється в онлайн-ЗМІ, соціальних мережах тощо. Наразі ці завдання виконуються в напівавтоматичному режимі, що вимагає істотних витрат часу та знижує ефективність роботи. Мета створення програмного забезпечення — побудова зручного та гнучкого інструменту для широкого медіамоніторингу з застосуванням елементів штучного інтелекту.

Головними цілями інформаційної системи “Е-моніторинг” є:

  • скорочення термінів збирання та обробки інформації, висвітленої у засобах масової інформації щодо діяльності політичних партій;
  • надання можливості здійснювати державний контроль діяльності політичних партій працівниками Департаменту запобігання політичній корупції в будь-який момент часу;
  • суттєва оптимізація часу для узагальнення та аналізу даних щодо діяльності політичних партій;
  • дослідження ризикових операцій у діяльності політичних партій;
  • групування ідентифікованих ризиків та відомостей за схожими типами фінансово-господарських операцій у розрізі політичних партій;
  • отримання інформації щодо діяльності політичних партій України в розрізі окремих суб’єктів та визначених часових проміжків;
  • використання інформації працівниками Департаменту запобігання політичній корупції для остаточного опрацювання, повного та достовірного відображення діяльності політичних партій у звітах.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО РОЗРОБКИ СИСТЕМИ

  1. Розробка технічного завдання проєкту та його узгодження з замовником послуг.
  2. Розробка програмного модуля для автоматизованого збору та оновлення текстових та графічних даних із відкритих інтернет-джерел (онлайн-ЗМІ, вебсайти громадських організацій, політичних партій, центральних та місцевих органів влади).
  3. Розробка програмного модуля для автоматизованого збору та оновлення текстових та графічних даних із соціальних мереж (Telegram, Facebook Ad Library, публічні сторінки Facebook).
  4. Розробка програмного модуля з використанням штучного інтелекту для фільтрування та категоризації зібраних текстових матеріалів.
  5. Розробка програмного модуля з використанням штучного інтелекту для автоматичного опису вмісту графічних матеріалів (фотографій, зображень) українською мовою, логотипів, бреднів та символіки політичних партій.
  6. Створення UX-прототипу та Front-end програмування системи для управління інформаційною системою та роботи аналітиків з отриманою інформацією.
  7. Тестування та налаштування системи.
  8. Гарантійний супровід та технічна підтримка інформаційної системи впродовж 1 року після її впровадження.

Ознайомитись із детальним описом проєкту можна за посиланням.

ВИМОГИ ДО ПОСТАЧАЛЬНИКА

Форма реєстрації — юридична особа та/або фізична особа-підприємець ІІІ групи.

Позитивний досвід створення аналогічних систем медіамоніторингу буде додатковою перевагою. 

ТЕРМІНИ

Кінцевий термін зголошення на участь в тендері — 25 лютого 2022 р.

Кінцевий термін подання тендерних заявок — 4 березня 2022 р.

Для участі в тендері необхідно заповнити форму попереднього зголошення. Організатори тендеру проведуть онлайн-обговорення з усіма зацікавленими сторонами та нададуть детальну інформацію щодо технічних вимог та процедури тендеру.

Форма попереднього зголошення на участь у тендері: https://forms.gle/w6heWAXJg8n8iTBb7
Контактна особа:
Роберт Лорян
Телефон/факс: +38044 591 44 44
Адреса:
Київ, вул. Грушевського 34А, оф. 93

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.