bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні
05.04.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015: 33190000-8 - Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні (Модульний монітор пацієнта НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів»: 33586 - Система моніторингу фізіологічних показників одного пацієнта)в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».

 Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «15» квітня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua/ в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 10 196 655 грн.

 Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

 Термін постачання: 60 (тридцять) календарних днів з дати підписання договору або отримання попередньої оплати (у разі наявності).

 Умови поставки:

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести однією партією на склад Замовника в місті Києві за адресою: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 41 або за адресою: Львівська область, село Зимна вода, логістичний комплекс «Протек»  (Адреса для постачання визначається під час підписання договору з переможцем тендеру на підставі листа звернення Замовника на електрону пошту Постачальника).

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його на склад Замовника.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару.

Цінова пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 12,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу:   [email protected] з зазначенням у темі листа: «Конкурс на закупівлю ДК 021:2015: 33190000-8 - Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні (Модульний монітор пацієнта НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів»: 33586 - Система моніторингу фізіологічних показників одного пацієнта)»,  до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега, тел.: +38(095)427-74-04.

Контакти

  • Корж О.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.