bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів з розширення економічних можливостей для внутрішньо переміщених жінок
16.05.2022

Підтримка для жіночих/феміністичних організацій, які працюють з внутрішньо переміщеними жінками над посиленням їхньої економічної стійкості.
 

Український Жіночий Фонд має на меті підтримати жіночі/феміністичні організації, які працюють з внутрішньо переміщеними жінками над посиленням їхньої економічної стійкості. Фінансування надасть можливості жінкам, які врятувалися від війни, забезпечити себе та свої родини необхідним прожитковим мінімумом для виживання в умовах обмежених ресурсів та військової агресії.

У межах конкурсу підтримуватимуться проєкти, що спрямовані на:

♦  розробку і впровадження інноваційних моделей, що сприятимуть отриманню швидкого і стабільного доходу жінками-ВПО;

♦  адаптацію в Україні найкращих міжнародних практик економічної підтримки жінок-ВПО;

♦  залучення жінок із приймаючих громад до створення нових робочих місць для жінок-ВПО;

♦  організацію мереж, колаборацій із метою сприяння жінкам-ВПО в отриманні прибутку;

♦  інші ініціативи, спрямовані на посилення економічної стійкості жінок-ВПО.

Просимо звернути увагу, що цей перелік не є вичерпним.

Кінцевий термін подання заявок: 23:59 20 червня 2022 року

Для кого:

Зареєстровані жіночі/феміністичні громадські організації, що надають підтримку вразливим категоріям жінок та дівчат і мають досвід роботи не менше двох років.

Розмір підтримки: до 750 000 грн

Тривалість проєкту: до 12 місяців

Допустимі витрати: оплата гонорарів персоналу проєкту, придбання інвентарю, дрібної побутової або виробничої техніки, інструментів, витратних матеріалів, оплата ліцензій на використання програмного забезпечення.

Недопустимі витрати: будівництво, придбання товарів, що належать до гуманітарної допомоги, інвестиції в цінні папери чи крипровалюту, витрати на організацію навчань, що перевищують 20% від загального бюджету проєкту.

Критерії відбору:

♦  інноваційність і ефективність запропонованих підходів для надання бенефіціаркам додаткових можливостей оперативного отримання прибутку;

♦  спроможність організації досягти запропонованих результатів, що базується на наявних організаційних та людських ресурсах організації, а також на попередньому досвіді організації роботи з цільовою аудиторією;

♦  чітке бачення організацією результатів проєкту та заходів для відстеження прогресу (як реалізація активностей вплине на цільову аудиторію, окрім як отримання бенефіціарками додаткового заробітку);

♦  бачення організацією потенційної взаємодії з цільовою аудиторію після завершення проєкту.

Процедура подачі заявок:

♦  Зареєструватись в онлайн системі подання проєктів Українського Жіночого Фонду за посиланням: https://uwf.org.ua/grantees/. Якщо Ви вже реєструвались у базі раніше – використайте для подачі аплікаційної форми ідентифікатор організації, який надійшов після реєстрації на вказану Вами електронну адресу. Якщо Ви з якихось причин не можете зареєструватись, або при спробі реєстрації система видає повідомлення про те, що організація з таким ЄДРПОУ уже існує – зверніться до грантової менеджерки УЖФ за адресою [email protected]

♦  Заповнити онлайн-аплікаційну форму нижче на цій сторінці

Оголошення результатів: до 20 липня 2022 року

Запитання: УЖФ організує консультації для організацій, які планують подавати проєкти на конкурс. Про час консультацій буде повідомлено додатково.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.