bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля тест-систем для екстракції нуклеїнових кислот (НК) та детекції РНК вірусу SARS-CoV-2
26.05.2022

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зменшення тягаря туберкульозу (ТБ) в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, хіміорезистентний туберкульоз (ХР ТБ) і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ; та надання допомоги країні для забезпечення потреб консолідованої національної відповіді на спалах COVID-19 та посилення протидії у разі виникнення інших спалахів і надзвичайних загроз.

В рамках Проекту передбачається закупівля наборів реагентів для виділення НК (далі – Реагенти) для подальшої детекції коронавірусу SARS-CoV-2 методом кількісної ПЛР та наборів реагентів для детекції коронавінусу SARS-CoV-2 методом кількісної ПЛР (далі – Набори).

РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме та забезпечуватиме консультацію по застосуванню продукції, вказане у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на постачання наборів реагентів для виділення НК для подальшої детекції коронавірусу SARS-CoV-2 та наборів реагентів для детекції коронавінусу SARS-CoV-2 методом кількісної ПЛР, а також консультацію по їх застосуванню. Інші, більш детальні умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

Останній термін подання документів – 08 червня 2022 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 15 червня 2022 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією.

 Бажаємо Вам успіху!

 Іванова Олена

[email protected]

+38050 982 82 12

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.