bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом заявок на участь у 6 хвилі програми Акселерації GCIP Ukraine продовжено
14.06.2022

Конкурс проводиться в рамках Проєкту UNIDO/GEF  «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні», а його фіналісти мають можливість отримати до 15 000 $ (Національний переможець – 15 000 $, переможці в окремих номінаціях до 10 000 $) для розвитку стартапу, навчання в Бізнес академії, менторську підтримку від досвідчених міжнародних та національних тренерів, допомогу у пошуку партнерів і фінансових ресурсів для реалізації ідей.

Акселератор GCIP Ukraine покликаний допомогти українським інноваторам та підприємцям розвивати свої стартапи, зміцнювати свою спільноту та будувати фундамент для післявоєнного відновлення економіки України на засадах сталого розвитку.

Умови участі:

До участі у конкурсі запрошуються малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники.

Подані проєкти мають бути спрямованими на запровадження «чистих» технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище.

Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методологічний підхід, програмне забезпечення, дизайн проект. Стартапи не мають бути проектами з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

Потенційні півфіналісти пройдуть навчання в Бізнес Академії GCIP Ukraine (онлайн), працюватимуть над  реалізацією проєкту та презентуватимуть його потенційним інвесторам та партнерам.

 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету на сайті проекту за  посиланням:   https://gcipukraine.com/akseleraciya/forma-zayavki/

 

Дедлайн – продовжено до 20 червня 2022 року (включно).

Контакти

  • [email protected] - Тетяна Мазаєва
  • Експерт з комунікацій проекту GCIP Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.