bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-грантів для бізнесу (Рівне та Рівненська область)
27.06.2022

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує конкурс міні-грантів в рамках проєкту «Підтримка людей, які змінили місце проживання внаслідок воєнних дій», що фінансується МФ «Відродження».

Конкурс має на меті підтримати представників місцевого бізнесу шляхом закупівлі дрібного обладнання для підприємств, які готові працевлаштувати на новостворені робочі місця внутрішньо переміщених осіб.

Географія конкурсу: Рівне та Рівненська область

Максимальна вартість обладнання на одного переможця- 85000 грн

Загальна сума конкурсу для міні-грантування – 425000 грн

Термін подачі на участь у конкурсі: з 27 червня по 10 липня 2022 року, включно.

До участі у конкурсі запрошуються представники місцевого бізнесу та фізичні особи-підприємці, які ведуть свою діяльність у Рівному та Рівненській області, готові створити не менш ніж 3-х нових робочих місця.

За результатами конкурсу міні-грантів буде обрано 5 переможців.

Заявка на участь у конкурсі має бути підготовлена у повній відповідності до форми заявки:

https://docs.google.com/document/d/1ljUMlDP8Q8SwBjPoBF_DfBvNfgdVBCHn/edit?usp=sharing&ouid=113933138938793252752&rtpof=true&sd=true 

Заявки на участь у Конкурсі міні-грантів приймаються Благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне» в електронному вигляді на адресу: [email protected] з темою листа- «Конкурс міні-грантів для бізнесу» 

Винагорода переможцям конкурсу буде надана у формі закупленого обладнання, вказаного у формі заявки та зазначеного у формі бюджету поданих заявниками.

Переможців Конкурсу міні-грантів буде обрано шляхом відбору конкурсною комісією.

Про результати конкурсу міні-грантів будуть повідомлені всі учасники конкурсу, електронним листом на електронну адресу зазначену в аплікаційній формі проекту.

 

У разі виникнення питань просимо звертатися за адресою: [email protected] темою листа- «Питання щодо Конкурсу міні-грантів для бізнесу»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.