bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля лабораторної інформаційної системи для лабораторій Центрів контролю та профілактики хвороб
28.07.2022

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зменшення тягаря туберкульозу (ТБ) в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, хіміорезистентний туберкульоз (ХР ТБ) і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ; та надання допомоги країні для забезпечення потреб консолідованої національної відповіді на спалах COVID-19 та посилення протидії у разі виникнення інших спалахів і надзвичайних загроз.

В рамках Проекту передбачається закупівля програмного забезпечення Лабораторної інформаційної системи (далі – ЛІС, Система) (безстрокова версія), що буде включати в себе необхідний діючий функціонал (перелічений нижче в технічних вимогах).

РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме та обслуговуватиме програмне забезпечення ЛІС, вказане у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні з додатками, що додаються.

За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на постачання програмного забезпечення ЛІС та її обслуговування. Інші, більш детальні умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

Останній термін подання документів – 12 серпня 2022 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 26 серпня 2022 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією.

 

Бажаємо Вам успіху!

 

Іванова Олена

[email protected] 

+38050 982 82 12

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.