bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс партнерів, зацікавлених у створенні на заході України просторів, дружніх до дітей
15.08.2022

Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світу – Фонд (далі – Tdh) має намір залучити кваліфіковані неурядові організації (НУО) для подання заявок про зацікавленість у реалізації одного із компонентів проєкту “SMILE – Підтримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні”, що спрямований на допомогу дітям та сім’ям ВПО, які наразі знаходяться на Заході України, шляхом створення просторів, дружніх до дітей, та надання психосоціальної підтримки.

Що таке простір, дружній до дітей?

     •   Місця, де громади створюють сприятливе та турботливе середовище, де діти та дорослі мають доступ до вільної та структурованої гри, розваг, дозвілля та навчання;

     •   Приміщення, які пропонують освітню та психосоціальну підтримку та будь-які інші заходи, які допомагають відновити відчуття гідності та стабільності;

     •   Приміщення розміщуються в громадських місцях загального користування, призначених для дітей різних вікових груп. 

Tdh заснував і підтримував такі простори переважно у школах і позашкільних центрах. Сабкластер із захисту дітей рекомендує запроваджувати простори, дружні до дітей, у школах, оскільки у минулому це виявилося хорошою моделлю сталості та підтримки інших програм.

Tdh запрошує громадські організації з Івано-Франківської, Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької та Закарпатської областей України подати заявки про зацікавленість у партнерстві з Tdh, та отримати фінансування на створення та обслуговування просторів, дружніх до дітей, у вищезазначених областях.

До розгляду приймаються заявки, що відповідають таким умовам:

  1. Кандидати мають бути зареєстрованими неурядовими організаціями або зареєстрованими юридичними особами в Україні;

  2. Мати досвід співпраці з навчальними закладами;

  3. Мати досвід роботи з внутрішньо переміщеними особами та переміщеними громадами, або мати плани найближчим часом працювати з ними;

  4. Мати достатній досвід роботи з дітьми, молоддю, їх сім’ями у напрямку психосоціальних занять;

  5. Бути зацікавленими у проходженні спеціалізованого навчання психосоціальним методикам, та у створенні просторів, дружніх до дітей;

  6. Дотримуватися зобов’язання підтримувати активності після закінчення періоду фінансування.

Пропозиції необхідно надіслати особисто або поштою не пізніше 18:00 15 вересня 2022 року за такою адресою:

Terre des hommes - Надання допомоги дітям по всьому світу - Фонд” в Україні 01004, м. Київ, вул. Пушкінська, 36, 3-й пов., 

Обов’язково надішліть додатково повну електронну версію заявки (MS Word та MS Excel) на адресу: [email protected].

Заявки, подані після кінцевого терміну, до розгляду не приймаються.

Будь ласка, чітко вкажіть у темі електронного листа та на конверті з проєктною пропозицією: “Документи для участі у конкурсі партнерів для проєкту Tdh_Назва НУО”

Будь-які питання чи уточнення приймаються на електронну адресу: [email protected].

Тема електронного листа для запитань чи уточнень повинна містити наступне: “Запитання щодо подачі пропозицій на партнерство з Tdh”.

Процес відбору партнерів-виконавців проєкту здійснюватиметься протягом періоду, визначеного після підтвердження фінансування, і може включати особисту зустріч з персоналом Фонду Tdh.

Tdh залишає за собою право прийняти або відхилити будь-яку пропозицію, а також скасувати процес відбору та відхилити всі пропозиції в будь-який час до укладення угоди, не несучи таким чином жодної відповідальності перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Terre des hommes є провідною швейцарською організацією з надання допомоги дітям. З 1960 року Tdh допомагає будувати краще майбутнє для дітей та молоді, особливо для найбільш вразливих верств, за допомогою інноваційних та стійких рішень. В Україні Tdh працює з 2015 року та надає різні послуги дітям, молоді та їхнім сім’ям у регіонах, що постраждали від конфлікту, з акцентом на психосоціальну підтримку. У зв’язку з новими важкими обставинами для України, Tdh розгортає масштабну діяльність, спрямовану на допомогу дітям та їхнім сім’ям в Україні.

 

Контакти

Коментарі

Наталя Криворучко   593 дні тому   #  

Дуже дивна ситуація. Оголошення на конкурс - є, а форм для подачі заявки - немає. При цьому на моє письмове звернення на вказані контакти мені відповили, що працюють над фінальним текстом заявки. Що??? І коли ж потенційні апліканти отримають можливість подати свою заявку? Чи взагалі отримають? За день до дедлайну? Дуже багато питань.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.