bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс ініціатив для покращення добробуту тварин в Україні під час війни
17.08.2022

«Ветеринари без кордонів - Канада» (Veterinarians without Borders / Vétérinaires sans Frontières - Canada / VWB Canada) працюють в різних країнах з 2005 року. Організація швидко реагує на складні ситуації та надає громадам різні послуги з догляду за тваринами. Модель роботи «Ветеринарів без кордонів – Канада» спирається на співпрацю з партнерами в кожній країні та розвитку потенціалу місцевих організацій у контексті підтримки здоров’я тварин.  

З початком повномасштабного вторгнення в Україну «Ветеринари без кордонів – Канада» одразу почали налагоджувати зв’язки з організаціями, які працюють з тваринами в Україні, а також з організаціями, які допомагають переміщеним тваринам в сусідніх країнах ЄС. 

Починаючи з березня 2022 року  «Ветеринари без кордонів – Канада» підтримали декілька притулків і започаткували довготривалу співпрацю з трьома українськими організаціями. На сьогоднішній день VWB Canada надає підтримку  UPAW (доставці їжі для тварин), Happy Paw (програма стерилізації) та Glad Pet (ветеринарні консультації онлайн). Також за цей час три ветеринарних лікаря допомогли переміщеним тваринам в Польщі та Румунії.

Загальна інформація про конкурс

Враховуючи широкий спектр викликів, які принесла Україні війна, і різноманітність існуючих ініціатив, які невтомно працюють, щоб допомогти тваринам, «Ветеринари без Кордонів – Канада» хочуть розширити мережу партнерів та надати екстрене фінансування більшій кількості українських організацій.

Цей відкритий конкурс ініціатив спрямований на підтримку широкого спектру заходів із захисту та забезпечення добробуту тварин в Україні. Ініціативи, подані на цей конкурс, мають допомогти задовольнити нагальні потреби тварин і власників тварин, які постраждали від війни. Активності в рамках ініціатив можуть бути дуже різними.

«Ветеринари без Кордонів – Канада» цінують індивідуальний підхід, не обмежують тематику заходів і заохочують організації пропонувати найбільш ефективні рішення на місцях.

У результаті цього конкурсу VWB – Canada планує підтримати щонайменше п’ять проектів на суму до 10,000 канадських доларів кожен.

Географія проектів обмежена Україною (ініціативи, реалізовані в інших країнах, не будуть підтримані в рамках цього конкурсу).

VWB - Canada очікує ініціативи від зареєстрованих в Україні громадських та благодійних організацій та інших некомерційних організацій. Заявки, подані від імені фізичних осіб, комерційних організацій, державних установ, політичних партій чи релігійних організацій, розглядатися не будуть

Очікується, що тривалість запропонованих проектів не перевищуватиме трьох місяців і буде завершена до кінця 2022 року.

Кінцевий термін подання проектних пропозицій – 31 серпня 2022 року, у вересні підтримані організації отримають фінансування та зможуть розпочати діяльність.

Як подати заявку

Для участі у конкурсі будь ласка надішліть на електронну адресу [email protected]  наступні документи з темою повідомлення: Ukraine Open Call:

1. Коротка аплікаційна форма (заповнена у форматі Word), яка описує основну ідею, мету та запропоновані заходи проекту.

2. Бюджет (заповнюється в Excel);

Шаблони аплікаційної форми та бюджету ви можете знайти в додатках до цього оголошення. Просимо подати заявку не пізніше 31 серпня 2022 р.

Оцінка пропозицій

Подані пропозиції будуть оцінені комісією за наступними критеріями:

     •   Відповідність тематиці та пріоритетам конкурсу

     •   Узгодженість очікуваних результатів проекту та запропонованих активностей

     •   Конкретність та реалістичність діяльності

     •   Досвід і мотивація організації

 

Звітність за підтримані ініціативи

Після отримання гранту від VWB – Canada одержувачі гранту самостійно відповідатимуть за моніторинг виконання проекту.

Від партнерів очікується:

     •   Короткий щомісячний звіт про впровадження проекту з інформацією про будь-які потреби чи виклики, які «Ветеринари без кордонів – Канада» зможуть допомогти вирішити

     •   Описовий звіт після завершення проекту

     •   Фінансовий звіт

Інформаційна сесія

Щоб надати відповіді на запитання, які можуть виникнути під час підготовки проектних пропозицій, «Ветеринари без кордонів – Канада» організовують інформаційну сесію 22 серпня о 17.00 (за київським часом). Для участі будь ласка зареєструйтеся за посиланням 

Контакти

Коментарі

Сторожук Михайло   606 днів тому   #  

Доброго вечора
Двічи спробував зареєструватися через форму, але запрошення не отримав...

  •   Пiдписатися на новi
Ветеринари без кордонів   606 днів тому   #  

Доброго дня, Михайло. Дякуємо вам за інтерес до конкурсу! Запрошення були надіслані сьогодні, якщо раптом не отримали, напишіть будь ласка на цю пошту [email protected] - відправимо додатково.

До зустрічі на інформаційній сесії!

  •   Пiдписатися на новi
Сторожук Михайло   605 днів тому   #  

Написав, але все ще не бачу відповіді ((

  •   Пiдписатися на новi
Крістіна Мандач   605 днів тому   #  

так само, запрошення не отримала

  •   Пiдписатися на новi
Ветеринари без кордонів   605 днів тому   #  

доброго дня, раді що зі всіма вийшло зв'язатися! дякуємо за участь в інформаційній сесії та чекаємо на ваші заявки

  •   Пiдписатися на новi
Надія Семенець   597 днів тому   #  

Доброго вечора!
Шаблони аплікаційної форми - шо там має бути? Бо відкривається просто загальна інформація про конкурс...
Дякую за відповідь!!!

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   596 днів тому   #  

Добрий день, пані Надіє. Зверніться, будь ласка, з вашим питанням до організаторів конкурсу, за адресою електронної пошти, вказаною в оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
Надія Семенець   596 днів тому   #  

дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.