bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Конкурс юристів – науковців та вчених з муніципального права
08.09.2022

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію для підготовки двічі на рік Всеукраїнського конкурсу юристів – науковців та вчених з муніципального права з усіх регіонів Україні (в тому числі з пілотних регіонів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА») для написання дослідницьких робіт з аналізу основних прогалин в законодавстві, пов’язаних із питаннями місцевого самоврядування і реформи децентралізації, та висунення пропозицій щодо відповідних змін та вдосконалень.

Одна сесія конкурсу має бути організована серед досвідчених юристів-практиків, які досліджують муніципальне право. Друга сесія має проводитися серед молодих юристів – студентів останнього курсу, магістрів, аспірантів за напрямом «муніципальне право». На піврічних конференціях із питань місцевого самоврядування, які проводитиме/модеруватиме грантоотримувач, мають бути представлені дослідні роботи й нагороджені переможці.

Потенційний грантоотримувач проводитиме повністю весь конкурс, а також конференцію (бажано, щоб завершення однієї із сесій збігалося з Днем місцевого самоврядування (7 грудня), або другої сесії - з будь-яким іншим відповідним днем протягом року), сприятиме обміну думками з ключовими зацікавленими сторонами, які мають потенційний інтерес до аналізу та усунення прогалин у законодавстві з питань місцевого самоврядування, включно з громадами, асоціаціями ОМС і міністерствами, а також представить висновки Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та відповідним міністерствам України, зокрема Міністерству розвитку громад та територій (іншим - за потреби). Ці заходи проводитимуться двічі на рік до Дня місцевого самоврядування (7 грудня) та до іншої відповідної дати, що настає через півроку (квітень-травень). 

Заявки потрібно надсилати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше за 17:00 21 вересня 2022 року.

Деталі гранту та відповіді на основні запитання за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.