bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Молодіжні працівники та Молодіжні ради
24.01.2023

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» працює для забезпечення дедалі більшої інституціоналізації та ефективності системи місцевого самоврядування в Україні, самодостатнішого регіонального управління і можливості для громадян відігравати дедалі впливовішу роль у процесах місцевого самоврядування.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організації для реалізації грантових проєктів, спрямованих на залучення молоді до місцевого самоврядування:

  • •  Молодіжні працівники
  • •  Молодіжні ради

Для посилення громадської активності на локальному рівні ці конкурси спрямовані на залучення заявок від організацій громадянського суспільства в областях-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - Полтавській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Одеській, Львівській, Закарпатській областях.

Молодіжний працівник. Цей конкурс має на меті підтримати впровадження інструментів, які будуть сприяти залученню молоді до участі у прийнятті рішень на місцевому рівні через підготовку кваліфікованих молодіжних працівників. Детальніше про грант читайте за посиланням: https://bit.ly/3j5Ak7M

Молодіжні ради. Цей конкурс має на меті підтримати розробку та впровадження інструментів для сприяння залученню молоді через молодіжні ради та участь громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні, створення та зміцнення молодіжних рад під час воєнного стану. Детальніше про грант читайте за посиланням: https://bit.ly/3JePT7Y

Потенційні грантоотримувачі повинні будуть розробити та описати формати запланованих активностей, представити співпрацю між органами місцевого самоврядування та ОГС та проілюструвати їхню здатність налагодити конструктивний діалог між громадянами та місцевою владою, враховуючи умови воєнного стану в Україні.

 

Заявки потрібно подати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 23 лютого 2023 року.

У разі запитань щодо цього гранту, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (у тему необхідно зазначити: Запитання щодо RFA-HOVERLA-009), не пізніше ніж 17:00 10 лютого 2022 року. Щоб отримувати новини щодо цього гранту, заявники повинні зареєструватись за посиланням.

7 лютого 2023 р. о 15:00 експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, присвячену цьому гранту, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію. Для участі реєструйтеся за цим посиланням: https://bit.ly/3Ha1nXs

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.