bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

HelpAge International оголошує програму надання малих грантів для локальних організацій
12.05.2023

HelpAge International — це глобальна мережа з 158 організацій у 86 країнах. Ми поділяємо одну головну мету: створити більш справедливий світ для людей поважного віку, щоб вони могли жити безпечним, здоровим і гідним життям. Маючи головний офіс у Великобританії, у 2015 році HelpAge International відкрила офіс в Україні, щоб реагувати на гуманітарні потреби на Сході. Після вторгнення Росії в Україну HelpAge International значно розширила свою роботу, охопивши центральні та західні регіони країни.
 
HelpAge International хоче підтримати місцеві громадські організації для допомоги жінкам і чоловікам похилого віку, у тому числі жінкам і чоловікам похилого віку з інвалідністю. Ми просимо організації, зацікавлені в отриманні гнучкого фінансування, подати заявку, щоб висловити свою зацікавленість, завантажив та заповнив форму заявки.
 
Гнучке фінансування призначене для підтримки людей похилого віку, які постраждали від війни, що триває. Фінансування може бути використане як для тих, хто є внутрішньо переміщенними особами, так і для тих, хто ними не є. У разі вибору організації буде запропоновано підготувати проект, який отримає фінансування від HelpAge International.
 
Організації також отримають підтримку через навчання та наставництво від HelpAge International, а також відбудеться конференція організацій-учасниць, щоб можна було поділитися досвідом.
 
HelpAge вибере 10 організацій на основі наведених нижче критеріїв.
  
 
Для відбору будуть застосовані такі критерії:
 
•  Організація повинна бути зареєстрована в Україні як благодійна організація.
 
•  Організація має бути або організацією, яка зосереджена на підтримці жінок і чоловіків похилого віку, у тому числі жінок і чоловіків похилого віку з інвалідністю, або організацією, яка бажає покращити свою роботу з жінками та чоловіками похилого віку, у тому числі жінками та чоловіками похилого віку з інвалідністю.
 
•  Має досвід роботи у своїй місцевій громаді з вразливими групами людей.
 
•  Має фінансову політику та процедури для реалізації гуманітарного проекту.
 
•  Перевага надаватиметься організаціям, які орієнтовані на жінок, людей похилого віку або людей похилого віку з інвалідністю.
 
•  Організація повинна бути готові надати документацію (наприклад, сертифікати про реєстрацію) і пройти процес належної перевірки.

•  Не отримувала грантової підтримки від HelpAge протягом останнього року.

 

Надсилайте свої пропозиції на наступну електронну адресу: [email protected] до 22 травня 2023 року

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.