bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Mercy Corps приймає заявки для підтримки підприємств у сфері сільського господарства
23.05.2023

Після оголошення Програми підтримки економічної стійкості України у квітні 2023 року Mercy Corps розширив її для малих та середніх сільськогосподарських підприємств, які залучають або планують залучати до своєї бізнес-моделі сільські домогосподарства або дрібних фермерів. Винятком є райони, де проходять активні бойові дії, а також райони з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності.

Мабуть не залишилося такої сфери в сільському господарстві, яка б не постраждала від наслідків війни. Програма Mercy Corps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку дрібної фермерської діяльності”, – зазначила директорка Програми гуманітарного реагування для України Mercy Corps Кара Бак.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 40 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України.

Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті uerp.mercycorps.org.

Вищезазначена допомога є доповненням до розпочатої у квітні програми для дрібних фермерів та домогосподарств, зареєстрованих як ВПО, а також місцевих дрібних фермерів у цих регіонах, чия діяльність суттєво постраждала внаслідок війни. Відібрані заявникиза цією програмою можуть отримати фінансову допомогу у розмірі до 1500 доларів США на відновлення, розширення або започаткування присадибного чи фермерського господарства.

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся до фахівців Mercy Corps за телефонами: +380 (67) 911 41 31 – Михайло та +380 (67) 184 57 65 – Віктор.

Для отримання запитів від ЗМІ або для організації інтерв’ю з одним із представників Mercy Corps, зокрема й англійською мовою, будь ласка, звертайтеся:

Олександр Власенко – [email protected] / +380 (50) 236 10 66 (WhatsApp, Viber).

Келсі-Рей Тейлор – [email protected] / +64212985894 (WhatsApp).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.