bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс для GREENTECH стартапів
02.06.2023

SynergistEIC оголошує конкурс для стартапів, які розробляють інноваційні рішення, спрямовані на вирішення проблем кліматичних технологій, чистих технологій, циклічної економіки та агропродовольчої галузі.

 

Для кого:

♦  Цифрові та глибокі технологічні стартапи, які розробляють інноваційні рішення, спрямовані на вирішення проблем кліматичних технологій, чистих технологій, циклічної економіки та агропродовольчої галузі.

♦  Стартапи, засновані в країнах-членах ЄС або асоційованих країнах з перевагою країн, що розширюються, або найвіддаленіших регіонів ЄС.

♦  Стартапи з досвідом EIC Accelerator (або колишнім SME Instrument) або без нього заохочуються подавати заявки з детальними критеріями в розділі відповідності.

 

Бюджет

До 50 000 євро на стартап для підтримки готовності ринку та охоплення вибраних продуктів чи послуг та/або готовності подати заявку на EIC Accelerator.

Дедлайн: середа, 14 червня; 17:00 за центральноєвропейським часом.

 

Умови

В межах ініціативи учасники отримають:

3-місячну програму прискорення для масштабування.

Серію семінарів на тему фінансування та закупівель ЄС.

Можливості спілкування з іншими гравцями інноваційної екосистеми ЄС.

 

Критерії відбору учасників: 

•  проєкти мають бути запропоновані юридичними особами (МСП), заснованими в країнах-членах ЄС або асоційованих країнах;

•  перевага надається компаніям, заснованим у країнах, що розширюються, чи найвіддаленіших регіонах ЄС, або компаніям, зареєстрованим у країнах, що розширюються, чи регіонах ЄС;

•  технологічний фокус: цифрові та глибокі технологічні стартапи, зокрема з використанням штучного інтелекту, машинного навчання та обробки мови, великих даних, передових обчислень, біоінженерії, Інтернету нового покоління, блокчейну, Інтернету речей;

•  галузева спрямованість: компанії, що розробляють інноваційні рішення, що стосуються кліматичних технологій, зелених технологій, циклічної економіки та агропродовольчої галузі;

•  відсутність конфлікту інтересів: кандидати не повинні мати жодного потенційного конфлікту інтересів у процесі відбору. Заявники не можуть бути юридично пов’язані з будь-яким членом консорціуму SynergistEIC.

 

Як взяти участь?

Для участі у конкурсі необхідно подати: 

Заповнений Технічний додаток 

3-хвилинний відеопітч: представлення засновників, які представляють свій продукт, потенціал для зростання та результати, очікувані результати від реалізації програми

15 відібраних стартапів зможуть отримати грант 50 000 євро на компанію.



Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.