bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

MEDIENGEIST 2.0: 30 учасників зможуть отримати до 6300 євро на реалізацію своїх ідей
04.08.2023

Науково-популярне медіа «Куншт» спільно з Goethe-Institut в Україні запускає новий акселератор проєктів з протидії дезінформації — MEDIENGEIST 2.0. 30 учасників зможуть отримати до 6300 євро на реалізацію своїх ідей: кампаній у соціальних мережах, мистецьких проєктів, YouTube-шоу чи іншого медійного продукту.

Ми запрошуємо подавати пропозиції блогерів та блогерок з Tiktok та Youtube, активістів та активісток, журналістів і журналісток, митців і мисткинь, засновників та засновниць технологічних стартапів.

Аплікантам важливо працювати з темами медіаграмотності, протидії фейкам, або/та у сфері розвитку громадянського суспільства за допомогою цифрових технологій. Перевагою буде вміння взаємодіяти з великими аудиторіями. 

Подати заявку можна за цим посиланням до 28 серпня 23:59 (GMT+3).

На кожному етапі обрані учасники навчатимуться й отримуватимуть допомогу від відомих медіаекспертів України та світу. Найкращі зможуть запустити демо-версію, а згодом — і масштабувати свій проєкт. 

Що потрібно, аби потрапити на майстерню? 

1. Мати цікаву ідею, яка допомагатиме доносити правду та розвивати громадянське суспільство. 

2. Бажано — мати досвід роботи з темою протидії дезінформації. 

3. Мати спроможність виділити щонайменше 6 годин на тиждень під час етапу «Навчання» та щонайменше 15 годин на тиждень під час етапу «Створення та запуск».

4. Мати змогу охопити велику аудиторію.

 «Куншт» та Goethe-Institut в Україні проводять акселератор MEDIENGEIST вже вдруге. У 2022 році 30 проєктів отримали сумарну підтримку у розмірі 86000 євро. Переможці акселератора втілили ідеї зі створення навчальних платформ, соціальних кампаній, освітнього театру, блогу, інтерактивного меморіалу.

Детальніше переможців попереднього акселератора й Mediengeist 2.0: https://www.mediengeist.org/

 

Mediengeist 2.0 — проєкт Goethe-Institut, що фінансується зі спеціального фонду Міністерства закордонних справ Німеччини з метою зміцнення стійкості українських культурних та освітніх партнерів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.