bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма Малих Грантів Україна – Російська Федерація
04.09.2008

Метою Програми є підтримка громадянського суспільства в Україні та Російській Федерації шляхом зміцнення неурядових організацій, освітніх ініціатив та місцевого самоврядування, а також поліпшення обміну досвідом між організаціями з обох країн.

Пріоритети програми:

  • Місцеві ініціативи, які інтегрують місцеву спільноту;
  • Місцеві ініціативи спрямовані на охорону довкілля та поліпшення якості життя в громадах;
  • Сталий розвиток громад;
  • Розвиток між секторного партнерства та співпраці.Обов'язковою умовою отримання фінансування є реалізація проекту в рамках партнерства української і російської організацій.


Організації, які бажають отримати фінансування повинні заповнити та надіслати аплікаційну форму, яку можна завантажити на сайті www.tovarystvo.org.

Максимальний розмір фінансування за програмою малих грантів не перевищуватиме еквіваленту 2000 доларів США.
Часові рамки реалізації проекту не повинні перевищувати 2-х місяців і проектна діяльність повинна завершитися до 1 грудня 2008 року.

Заповнені Аплікаційні форми надсилайте за електронною адресою [email protected] до 10 вересня 2008 р. Заявки не в електронній формі, або такі які були надіслані пізніше вказаного терміну розглядатися не будуть.

Інформація про результати розгляду заявок буде направлена заявникам до 25 вересня 2008р.

У разі затвердження заявки апліканта, з ним буде підписаний договір про фінансування запланованих заходів в рамках бюджету. Після завершення проекту, його виконавцем складається повний фінансовий і тематичний звіти про його реалізацію, які надаються Товариству Лева в 15-денний термін після завершення проекту. Фінансовий звіт включає копії всіх фінансових документів (квитки, квитанції і чеки за проживання і тому подібне).

Увага: якщо виникає необхідність попередньої зустрічі партнерів або ж така зустріч може допомогти в подальшій реалізації самого проекту, організація - аплікант або організація - партнер можуть скористатися можливостями Програми візитів Україна - Російська Федерація. Отримання фінансування візиту в рамках цієї програми вимагає заповнення окремої аплікаційної форми, яку можна отримати звернувшись до контактів або на веб-сторінці www.tovarystvo.org

Форми звітів надаються кожному учасникові після підписання з ним договору про фінансування проекту.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.