Інститут лідерства та управління УКУ та “Sustainability for Ukraine” (марафон, який було організовано CSR Ukraine, CSR Europe та GlobeScan) оголошують конкурс на одну cтипендію “За внесок у перемогу України”.

Стипендія “За внесок у перемогу України” може бути присуджена вступникам, які спричинилися до наближення перемоги через особистий вагомий внесок чи діяльність власної громадській організації та вступають на підставі диплома магістра/спеціаліста.

Конкурс триватиме з 11 до 17 вересня 2023 р. включно. Результати будуть оголошені 20 вересня о 15.00 у прямому ефірі на FB сторінці Інституту лідерства та управління УКУ.

 

Стипендія покриває 73 % вартості навчання, тобто 98 267 грн. Повна вартість навчання – 135 000 грн.

Повна сума стипендії розподіляється на 3 семестри та призначається на 1 семестр. За умови успішного навчання (сума балів за іспити та заліки 1 семестру повинна бути не нижчою 85), стипендія може бути продовжена на 2 та 3 семестр.

 

Для участі у конкурсі необхідно:

  • • заповнити форму https://forms.gle/yt1Z3Quxb9TsnTM88. У форму вкласти посилання на відео та мотиваційний лист;
  • • підготувати відео про ваш внесок у перемогу у громадській сфері за останні 6 місяців. Тривалість відео – не більше 3 хв. Важливо, щоб у відео був чіткий звук;
  • • написати мотиваційного листа та аргументувати вашу мотивацію навчатися на програмі та розповісти про свою подальшу участь у наближенні перемоги.
Принагідно спішимо розрадити тих, хто прагне зростати професійно на магістерці з управління неприбутковими організаціями, але пропустив/ла цьогорічну вступну кампанію.
Вже 18 вересня стартуватиме друга хвиля ВСТУПу 2023. Тому стежте за новинами, доєднуйтеся до нашої телеграм-спільноти вступників https://t.me/manpm_ILM_UCU , щоб дізнатися деталі та умови додаткового набору.