bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань учасником UPSHIFT та реалізуй власний проєкт!
22.09.2023

Громадська організації «Агенція локальних ініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкриває набір на програму для молоді UPSHIFT у Київській області.

UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайна соціально важливі проєкти.

Бачите проблему й набридло зволікати? З UPSHIFT ви зможете реалізувати свої ідеї, навчитися працювати в команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. З допомогою ментора/ки знайдете ефективні рішення проблем, які хвилюють,  і в результаті створите власний суспільно-корисний проєкт та отримаєте ресурси на його реалізацію.

Що потрібно для участі у відборі?

  • •  сформувати команду з 3-5 учасників/ць віком від 14 до 24 років;

  • •  визначити контактну особу, хто буде вести комунікацію від імені команди;

  • •  визначити та описати в анкеті проблему, яка турбує вашу команду;

Обирайте свій регіон та заповнюйте заявку за посиланням: https://linktr.ee/upshift_chernihiv_kyiv 

Важливо: на етапі подання заявки потрібно визначити, яку проблему ви хотіли б вирішити. Мати готове рішення або проєкт не потрібно. Зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, які хочете подолати, а в процесі роботи в UPSHIFT ви зможете знайти рішення! 

Кінцевий термін подачі заявок 29.09.2023.

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках ІнстаграмФейсбук або на сайті.

Програма UPSHIFT у Київській області реалізується Громадською організацією «Агенція локальних ініціатив»  за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.