bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Мінфін» запрошує до участі в проекті підтримки бізнесу в Україні
30.10.2023

«Мінфін» спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запускає проєкт підтримки бізнесу в Україні з загальним фондом 1 000 000 грн: 4 гранти по 250 000 грн.

Підприємці можуть отримати фінансову підтримку для розвитку власної справи, релокації чи інших цілей, пов’язаних з безпосередньою діяльністю бізнесу.

Організатори проєкту прагнуть підтримати тих підприємців, що працюють задля перемоги України в розв’язаній росією війні та тримають економічний фронт: створюють нові робочі місця, сплачують податки, допомагають справитися з наслідками війни та пропонують соціально важливі товари чи послуги.

Віримо, що саме зараз така підтримка важлива і необхідна українському бізнесу.

 

Категорії для учасників

1. Реальний економічний тил

До цієї категорії входять підприємства, що створюють товари або послуги, які в умовах війни допомагають ЗСУ, ветеранам та/або людям, що постраждали внаслідок військових дій. 

Наприклад, підприємства, що виготовляють продукцію першої необхідності, спеціальне харчування, одяг тощо.

Подати заявку

 

2. Ветеранська сила

До цієї категорії входять підприємства, засновані ветеранами або де офіційно працюють ветерани російсько-української війни, АТО, ССО (мінімум 1 працевлаштований для мікро/малого підприємства, від 3 — для середнього підприємства).

Подати заявку

 

3. Підтримка для розвитку

До цієї категорії входять підприємства, що релокувалися в Україні або потребують підтримки для релокації/масштабування бізнесу, щоб надалі працювати в Україні.

Подати заявку

 

4. Бонусна категорія

Для цієї категорії журі обере з-поміж отриманих анкет 37 компаній за одним чи кількома критеріями:​

• ​Підприємство створює товари / послуги, що є важливими для окремих груп людей (дітей, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, підприємців тощо);

• Підприємство має проактивну позицію та/або на волонтерських засадах допомагає постраждалим від війни;

• Підприємство аргументує потребу у фінансовій підтримці для певної мети, що у свою чергу сприятиме покращенню виробництва чи налагодженню нових бізнес-процесів.

Переможець цієї категорії буде обраний під час церемонії оголошення переможців проєкту «Плекаємо своє» у Києві 21 грудня шляхом рандомного витягування картки з назвою компанії одним з членів журі.


Примітка. Для категорій Реальний економічний тил, Ветеранська сила та Підтримка для розвитку підприємці самі надсилають заявки для отримання фінансової підтримки в межах умов проєкту. Журі оберуть по 1 переможцю у 3 категоріях з-поміж претендентів.

Зверніть увагу, що якість заповнення анкети та надання вичерпної інформації про діяльність юридичної особи впливає на вибір журі. Організатори залишають за собою право перевірити надану інформацію та за необхідності зв’яжуться з учасником для уточнення інформації та запиту додаткових документів.

Напишіть, якщо у вас виникли питання щодо умов участі в проєкті.

 

Детальніше в джерелі

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.