bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс заявок від НДІ на отримання субгранту організацією, що працює у сфері освіти для дорослих
04.12.2023

У рамках діяльності з протидії дезінформації, Національний Демократичний Інститут (НДІ), оголошує конкурс заявок для отримання субгранту організації, яка спеціалізується у сфері освіти дорослих, для розробки навчальної програми для Академії протидії дезінформації для жінок-активісток, включаючи навчальну програму, яка ілюстративно охоплюватиме стратегічні комунікації, перевірку фактів та моніторинг дезінформації, цифрову безпеку та розробку контенту з протидії дезінформації для Академії протидії дезінформації НДІ для жінок-активісток. Запропонована Академія сприятиме розширенню присутності жінок-лідерок в українському суспільстві з метою посилення діяльності громадянського суспільства України у протидії зловмисній дезінформації. Академія залучатиме представників різних громадських організацій, організацій, що займаються питаннями гендерної рівності та інтеграції ЛГБТК+, для децентралізації та актуалізації боротьби з дезінформацією, в тому числі в тих сферах, які часто стають об’єктами зловмисних атак. Обрана організація працюватиме разом з командою НДІ з протидії дезінформації та ОГС, що займаються питаннями інформаційної доброчесності, над розробкою та управлінням навчальною програмою для учасників Академії. 

Метою цього оголошення є відбір авторитетної організації, що займається освітою дорослих і має досвід у розробці навчальних програм для української аудиторії, для підтримки зусиль НДІ у запуску Академії з протидіх дезінформації для жінок-активісток.  Відібрана організація допомагатиме НДІ у розробці концепції Академії та відповідної навчальної програми з кінцевою метою підтримки низового активізму серед жінок-лідерок, що формуються. Проєкт триватиме від лютого до серпня 2024 року. Детальніше про проект та вимоги до субгрантерів за цим посиланням.

НДІ очікує від субгрантера здійснення наступної діяльності: 

  • •  Співпрацювати з організацією у сфері протидії дезінформації над розробкою концепції та навчальної програми Академії, включно з програмою курсу або серією семінарів із супровідними навчальними матеріалами, а також додатковою серією тренінгів/семінарів;

  • •  Брати участь у розробці системи та оголошенні відбору учасниць Академії, які є представницями національних та регіональних громадських організацій у сфері протидії дезінформації / медіа / правозахисних ініціатив тощо із акцентом на молодшій аудиторії.

Надсилайте пропозиції на електронну адресу [email protected] до 20 грудня 2023 року до 23:59 за київським часом.

Детальний опис та пакет документів

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.