bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю програмно-апаратного комплексу рентгенологічної інформаційної системи
03.01.2024

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine»)  за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики,  раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ЛС-ТБ і ко-інфекції ТБ/ВІЛ.

В рамках Проекту передбачається закупівля за безготівковим розрахунком Програмно-апаратного комплексу рентгенологічної інформаційної системи (RIS) з метою створення радіологічної мережі (RIS) відділення променевої діагностики для оперативного аналізу, опису, друку, передачі та архівування рентгенівських досліджень, отриманих за допомогою цифрових рентгенівських систем (апаратів), що розташовані на базах структурних підрозділів комунальних некомерційних підприємств (дивитись перелік кнп у доданих файлах).

 1. РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме Програмно-апаратний комплекс рентгенологічної інформаційної системи, вказаний у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

 2. Тендерна документація  включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція -  Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

3. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на постачання вказаного Програмно-апаратного комплексу рентгенологічної інформаційної системи.

4. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

5. Ціни мають бути зазначені в доларах США, оплату буде здійснено у гривні по курсу НБУ на дату сплати.

6. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected]  (у темі листа просимо зазначити «Закупівля Програмно-апаратного комплексу рентгенологічної інформаційної системи».

7. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 17 січня 2024 року 14:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

8. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 24 січня 2024 року.Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

9. РАТН залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару до закупівлі зазначеного обладнання після отримання пропозицій і обрання переможця(ів).

10. РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.