bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

РАТН оголошує конкурс на розробку відеоматеріалів
13.03.2024

Конкурс

ОРГАНІЗАТОР: РАТН

Назва проекту: «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» (Support TB Control Efforts in Ukraine)

Найменування послуг:

«Розробка відеоматеріалів для підвищення обізнаності про можливості забезпечення психічного здоров’я та зниження рівня стигми по відношенню до людей з психічними порушеннями»

Україна, Київ

 

ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ

13 березня 2024 року

РАТН, Організатор відкритого Конкурсу, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зменшення тягаря туберкульозу (ТБ) в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, хіміорезистентний туберкульоз (ХР ТБ) і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ; та надання допомоги країні для забезпечення потреб консолідованої національної відповіді на спалах COVID-19 та посилення протидії у разі виникнення інших спалахів і надзвичайних загроз.

1. В рамках Проекту передбачається зміцнення спроможності медичної спільноти України у забезпеченні толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом, протидії стигмі та дискримінації у закладах охорони здоров’я.

2. РАТН оголошує конкурс на відбір надавача послуг, вказаному у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати конкурсні пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

3. Тендерна документація включає наступні документи:

    Розділ 1. Технічна пропозиція (технічне завдання з додатками).

    Розділ 2. Фінансова пропозиція (детальний бюджет).

4. За результатами конкурсу буде відібрано надавача послуг який одержить право на укладення суб-грантової угоди з надання послуг з «Розробки відеоматеріалів для підвищення обізнаності про можливості забезпечення психічного здоров’я та зниження рівня стигми по відношенню до людей з психічними порушеннями»» у період з 15 квітня 2024 року по 30 вересня 2024 року. Інші, більш детальні умови проведення конкурсу визначено у конкурсній документації, що додається.

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в конкурсній документації.

6. Ціни мають бути зазначені в гривні.

7. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Розробка відеоматеріалів для підвищення обізнаності про можливості забезпечення психічного здоров’я та зниження рівня стигми по відношенню до людей з психічними порушеннями») або у паперовому вигляді на таку адресу:

PATH

вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

До уваги: Осьмак О.І.

тел.: (097)112 19 87

електронна адреса для довідок: [email protected]

8. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором за адресою, вказаною в п.7, встановлюється: 25 березня 2024 року, 12:00 за місцевим часом. Пропозиції та їх уточнення, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

9. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 28 березня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією.

10. РАТН залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару (послуг) до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.

11. РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

12. Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua, www.gurt.org.ua та www.prozorro.gov.ua.

_______________________________________________________________________________

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Бажаємо Вам успіху!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.