bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма надання бізнес-грантів від Норвезької ради у справах біженців (NRC)
14.03.2024

 
Допомога включатиме невеликі фінансові гранти у розмірі до 5 000 доларів США, які надаватимуться відповідно до потреб бізнесу. Крім грошової підтримки, учасники пройдуть тренінги з управління бізнесом і отримають технічну допомогу, щоб полегшити процес започаткування, переїзду чи відновлення бізнесу.
 
???? ХТО МОЖЕ ПОДАТИСЯ?
- заявник, який планує створити, релокувати або відновити бізнес у Волинській, Львівській, Тернопільській або Хмельницькій областях;
- власник бізнесу, що має чіткі бізнес-ідеї та працює в рамках чинного законодавства України;
- бізнес має потенціал для створення робочих місць, особливо серед молоді, жінок та осіб з інвалідністю;
- власник бізнесу є повнолітньою особою;
- бізнес є конкурентно спроможним та потенційно матиме позитивний вплив на розвиток громади;
- якщо бізнес сімейний, то заявка може бути подана тільки від одного члена сім’ї.
 
Ви можете подати заявку лише, якщо раніше не отримували бізнес-грант від NRC. Бізнеси, пов’язані з алкогольною, тютюновою та суміжними галузями, не розглядатимуться.
 
???? Якщо ви підпадаєте під ці категорії, то до 25 березня 2024 року можете подати заявку на участь у програмі. Для реєстрації треба заповнити анкету, відсканувавши QR-код на зображенні, або перейшовши за посиланням http://surl.li/rlbcyЗаявки, отримані після 25 березня, не розглядатимуться.
 
❗️ Подання заявки та бізнес-плану не означає, що заявника буде автоматично відібрано. Надана інформація буде оцінена, і після застосування критеріїв відбору буде сформовано остаточний список учасників. Вся допомога, яку надає NRC, є безоплатною. Якщо хтось звернеться до вас із вимогою про будь-яку послугу або проситиме гроші в обмін на участь у програмі, будь ласка, зв’яжіться з нашою командою розгляду скарг та зворотного зв’язку, використовуючи контактну інформацію, наведену нижче.

Контакти

  • Номер «гарячої» лінії NRC: 0 800 302 007 ; Адреса електронної пошти: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.