bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс від PATH: Забезпечення толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом
18.03.2024

Конкурс

ОРГАНІЗАТОР: РАТН

Назва проекту: «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» (Support TB Control Efforts in Ukraine)

Найменування послуг:

«Зміцнення спроможності медичної спільноти України у забезпеченні толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом, протидії стигмі та дискримінації у закладах охорони здоров’я»

Україна, Київ

 

ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ

18 березня 2024 року

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зменшення тягаря туберкульозу (ТБ) в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, хіміорезистентний туберкульоз (ХР ТБ) і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ; та надання допомоги країні для забезпечення потреб консолідованої національної відповіді на спалах COVID-19 та посилення протидії у разі виникнення інших спалахів і надзвичайних загроз.

 

1. В рамках Проекту передбачається зміцнення спроможності медичної спільноти України у забезпеченні толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом, протидії стигмі та дискримінації у закладах охорони здоров’я.

2. РАТН оголошує конкурс на відбір надавача послуг, вказаному у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

3. Тендерна документація включає наступні документи:

    Розділ 1. Технічна пропозиція (технічне завдання з додатками).

    Розділ 2. Фінансова пропозиція (детальний бюджет).

4. За результатами тендеру буде відібрано надавача послуг який одержить право на укладення договору зі створення умов для підвищення кваліфікації медичних працівників щодо сучасних підходів до формування змісту та способів проведення навчально-виховної роботи з учасниками навчального процесу щодо протидії туберкульозу, а також щодо формування толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом, а також формування базових навичок надання соціально-психологічної підтримки людям, які її потребують, у період з квітня 2024 року по червень 2025 року. Інші, більш детальні умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

5. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

6. Ціни мають бути зазначені в гривні.

7. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Зміцнення спроможності медичної спільноти України у забезпеченні толерантного ставлення до людей, які стикаються з туберкульозом») або у паперовому вигляді на таку адресу:

PATH

вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

До уваги: Оксани Юдіної

тел.: + 38 (044) 4962628 електронна адреса для довідок: [email protected]

8. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором за адресою, вказаною в п.7, встановлюється: 25 березня 2024 року, 12:00 за місцевим часом. Пропозиції та їх уточнення, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

9. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 29 березня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією.

10. РАТН залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару (послуг) до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.

11. РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, власних Політик і Процедур і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

12. Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua, www.gurt.org.ua та www.prozorro.gov.ua

_____________________________________________________________________________

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Бажаємо Вам успіху!

 

image by freepik

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.