bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантове фінансування на закупівлю обладнання для підприємців 5 громад Сумщини
19.03.2024

Фонд «Партнерство задля стійкості України»

Бізнес-асоціація «4Бізнес» (м. Суми) запрошує до участі у грантовій програмі на закупівлю обладнання для розвитку свого бізнесу підприємців 5 громад Сумської області!

Підприємства та фізичні особи-підприємці, що здійснюють свою діяльність на території п’яти громад Сумської області, де велися або ведуться бойові дії, зокрема: Краснопільської, Тростянецької, Охтирської, Лебединської або Недригайлівської, мають можливість взяти участь у грантовій програмі на закупівлю обладнання для розвитку свого бізнесу, що реалізується ГО «БА 4Бізнес» у рамках проєкту «Розвиток потенціалу та створення умов для економічного відновлення через розвиток та зміцнення партнерства між державним та приватним секторами в громадах Сумської області» за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Заявку може подати зареєстрований відповідно до чинного законодавства України суб’єкт мікропідприємництва чи малого підприємництва (фізична особа – підприємець або юридична особа) у значенні, наведеному в Господарському кодексі України, що виробляє товари, надає послуги, або здійснює роботи на законних підставах, за виключенням суб’єктів господарювання державного та комунального секторів економіки. Заявник має відповідати таким критеріям:

  • зареєстрований в установленому законом порядку та провадить свою господарську діяльність на території однієї з п’яти громад Сумської області, а саме: Краснопільської, Тростянецької, Охтирської, Лебединської або Недригайлівської;
  • кінцевими бенефіціарними власниками якого є громадяни України;
  • чисельність працівників не перевищує 50 осіб на момент подання Заявки;
  • річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує розмір, еквівалентний 10 мільйонам ЄВРО.

Заявники можуть отримати на безкоштовній основі обладнання, вартість якого встановлюється у таких межах:

  • для суб’єктів господарювання, що мають до 3 співробітників, – до 5 000 доларів США;
  • для суб’єктів господарювання, що мають від 4 до 10 співробітників, – до 10 000 доларів США;
  • для суб’єктів господарювання, що мають від 11 до 50 співробітників, – до 20 000 доларів США.

Не може бути закуплено в рамках гранту:

  • обладнання, яке планується встановити на території, де наявні ризики через бойові дії, що тривають, зокрема, придбання та/або встановлення таких засобів на територіях, які є: тимчасово окупованими, перебувають в оточенні (блокуванні), на яких тривають активні бойові дії;
  • виробничі засоби, які становлять підвищений ризик при зберіганні та використанні, зокрема: хімічні речовини, добавки, легкозаймисті матеріали та ін.;
  • житлову та іншу нерухомість;
  • предмети особистого користування;
  • вживану техніку та обладнання, в тому числі вживані автомобілі.

Закупівля обладнання не проводитиметься на реалізацію проєктів, пов’язаних із:

  • продажем або передачею виробничого обладнання, профінансованого за грантові кошти, третім особам, у тому числі на умовах лізингу після його придбання під час реалізації проєкту;
  • виробництвом та торгівлею зброєю, алкоголем, тютюновими виробами, наркотиками, азартними іграми, витратами пов’язаними з секс-індустрією тощо, або будь-якими іншими витратами, які не дозволені чинним законодавством України.

 

Подача заявки здійснюється одним із способів (на вибір Заявника): 

  • шляхом надсилання заповненої Заявки у форматі Word на електронну пошту [email protected] (завантажити форму заявки можна тут);

або

Кінцевий термін подачі Заявки включно до 31.03.2024 р. 23:00 за київським часом.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (066) 290-49-42 або надсилайте запитання на електронну пошту [email protected].

 

Ця програма відбувається за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Фонд «Партнерство задля стійкості України» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

Контакти

  • (066) 290-49-42

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.