bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-грантів на розвиток молодіжної політики в Полтавській області
19.03.2024

Конкурс проводиться в межах проєкту «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізовується ГО «Нова Полтава», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Якщо ви знаєте як зробити більш ефективною роботу Молодіжної ради в громаді, або готові адвокатувати її створення, то цей конкурс саме для вас. Також, якщо ви вже маєте вдалі ініціативи та прагнете залучити ще більше молоді Вашої громади, теж чекаємо на Ваші заявки. 

Учасниками проєкту можуть стати: Молодіжні ради (МКДО) які є офіційно створеними та мають зареєстрований персональний склад команди, а також зареєстровані громадські організації (ГО), які працюють з молоддю. 


Сума міні-гранту: 10 тис.грн. на проєкт. 
Загальний бюджет конкурсу: 100 000 грн. 

Проєкт має охоплювати не менше 100 прямих бенефіціарів серед молоді Вашої громади та бути реалізованим протягом 3х місяців з моменту отримання фінансування (включаючи звітування), тобто, не пізніше 30 червня 2024 року.

Етапи відбору:

1 етап

Підготувати та подати концепт проєкту який має соціальну дію та відповідає меті конкурсу (це може бути, курс лекцій, або розвиток спроможності Молодіжної ради, популяризацію її роботи серед молоді громади та інше).

2 етап

За результатами розгляду та оцінки концепцій представники попередньо відібраних Молодіжних рад/ГО, будуть запрошені на  онлайн співбесіду, де зможуть презентувати свій проєкт перед конкурсною комісією.

3 етап
Переможці будуть визначені за результатами оцінки проєктних пропозицій та співбесід, конкурсним комітетом сформованим ГО “Нова Полтава”.
Фінансову підтримку буде надано відібраним 10 фіналістам. 

Зареєструватися для участі у конкурсі  можна, заповнивши Гугл-форму та бюджет (додаток 1) та прикріпивши підтверджуючі документи які зазначають створення Молодіжної ради та документ що підтверджує затвердження її теперішній персональний склад (якщо Молодіжна рада діє понад 1 скликання), або реєстраційні документи ГО, надіславши її до 25 березня, 18:00 год.

Контактна інформація:
Поштова адреса: 36000, Полтавська обл., Полтавський р-н,
м. Полтава, вул. Юліана Матвійчука, будинок 77, офіс 2

Контактна особа: 
Керівник напрямку розвитку молодіжної інфраструктури Микола Бутко
Телефон: +38 066 818 87 94
Електронна адреса: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.