bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тільки об’єднавшись, ми зможемо допомогти людям під час кризи
14.10.2013

За останній час в денний центр допомоги «Стефанія» багато киян принесли свої старі, але теплі речі - куртки, кофти, светри. Тільки за вересень 142 особи передали 1091 одиниць одягу. Крім цього, компанія COLIN’S передала 60 пар нових джинсів, а ТМ «Легка хода» пожертвувала для безхатченків 320 пар теплих вовняних нових шкарпеток. 

Зібравши з цих речей 270 комплектів одягу, співробітники денного центру допомоги «Стефанія» змогли одягнути безхатченків та малозабезпечених людей, що потребують  теплого одягу. Всі були шалено раді і вдячні за можливість носити теплі речі в настільки холодні часи.

«Четвертий раз приношу одяг до Вас до фонду. Аж серце радіє, приємні відчуття після таких гарних справ!», каже Олександра, киянка, яка передала речі для малозабезпечених.

На цьому тижні, завдяки службі «Соціальний патруль», працівники якої щодня годують 1300 безхатченків та малозабезпечених людей, було роздано 270 комплектів теплих речей нужденним. Вони були дуже раді і щасливі, крім того що їх нагодували, так ще й одягли в новий і теплий одяг.

«Дякую велике всім, хто передав речі для нас. Нам дуже приємно, що Ви нам допомагаєте, нам - знедоленим», - говорить Марія Павлівна, витираючи сльозу хустинкою.

Нажаль, для всіх 1300 людей речей не вистачило. Люди поставилися з розумінням і проявили доброту по відношенню до ближніх. І ті , хто отримав комплект - ділився з сусідом. Дуже приємно було спостерігати за цим.

«Ось , тримай кофту. Джинси у тебе є, а от кофта буде у нагоді. А мені як - раз джинси потрібні, а то штани зовсім вже зносилися», - каже Микола Сергійович стоячому поруч Валерію, такому ж безхатченку.

Бачите, як об’єднавшись і приклавши спільні зусилля - ми всі разом можемо зігріти і, тим самим , зберегти життя багатьом нужденним людям. Так на прикладі компанії «COLIN’S», ТМ « Легка хода» і Вас, кияни, ми показали, як можна об’єднавшись, хоч трохи полегшити виживання людей, кинутих напризволяще.

«Ми обов’язково приїдемо до Вас ще й привеземо одяг! Попитаємо ще у сусідів і знайомих» - кажуть Ніна Семенівна та Леонід Григорович, благодійники, які принесли свої речі в центр допомоги.

Денний центр допомоги «Стефанія» від усього серця дякує компанії COLIN’S, ТМ «Легка хода» і Вам - кияни, які не залишилися байдужі до проблем бездомних людей .

Кожен день все більше людей потребують допомоги. Все більша кількість дізнаються про наш центр допомоги і все більше приходять. Їм усім потрібна допомога! І Ви їм можете допомогти! Ви можете принести речі, продукти, допомогти без грошей - стати волонтером фонду. Телефонуйте: 044 591 54 43. Тисячі людей чекають вашої допомоги!

Наш сайт: http://socpartnerstvo.org/

Контакти

  • http://socpartnerstvo.org/
  • (044) 591 54 44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.