bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Діти з малозабезпечених родин Рівненщини відвідають циркові вистави безкоштовно
17.10.2013

Під час гастролей знаменитого цирку Миколи Кобзова 17-27 жовтня 2013 року понад 2000 дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених неповних родин і вихованців інтернат них установ Рівненської області відвідають циркові вистави безкоштовно. Присутність дітей на циркових виставах, з усієї області та міста Рівне, забезпечать Рівненський обласний центр Соціальних служб сім’ї , дітей та молоді та Рівненська служба у справах неповнолітніх

Під час прес-конференції 16 жовтня 2013 року голова Ради директорів  Фундації Острозьких – Руслан Краплич повідомив:

«Ми вдячні пану Миколі Кобзову та всьому адміністративному й творчому колективу Цирку VIVAT за згоду подарувати чарівне свято циркової вистави понад 2000 знедолених дітей Рівненщини. Ми також дякуємо рівненському підприємцеві пану Олексію Шапці за розміщення понад 20 безкоштовних біл-бордів із закликом Фундації Острозьких до підприємців і сімей Рівного долучитися до благодійного циркового тижня і окрім своїх дітей,- придбати додаткового квитка для дитини, яка без участі милосердних людей не має можливості потрапити в казковий світ циркового мистецтва ».

Художній керівник  Цирку «Кобзов» пан Олег Капустін зазначив: «Дирекція Цирку «Кобзов» позитивно поставилася до пропозицій Фундації Острозьких щодо участі у благодійництві. Ми раді бачити більшу кількість щасливих дитячих облич на циркових виставах у Рівному. Започаткований у Вашому місті досвід перетворення звичайного тижня гастролей у благодійний тиждень – це добра ідея, яку ми плануємо поширити на інші області України й за кордоном, де гастролюватиме цирк. До цього схвально поставився засновник Цирку «Кобзов» пан Микола Кобзов ».

Олексій Губанов, заступник голови Рівненської ОДА  розповів журналістам про порядок  прибуття та розміщення малозабезпечених дітей: « Спеціалісти районних центрів соціальних служб сім’ї та молоді будуть супроводжувати групи дітей з кожного із районів області. транспорт і пальне для прибуття дітей виділяють районні державні адміністрації, заклади для дітей і підприємці . Цирк Миколи Кобзова виділив для  дітей окремий сектор. Тому, за допомогою спеціальних перепусток СССДМ,  ми зможемо забезпечити не лише доставку але й порядок у виділеному нам глядацькому секторі. Кожен із районів має свій день прибуття і свої місця для розміщення.  За  результатами благодійного циркового тижня, разом з Фундацією Острозьких і Цирком «Кобзов» ми дамо звіт про кількість дітей, які змогли відвідати циркові вистави безкоштовно».

На завершення прес-конференції журналісти отримали інформацію про цирк Миколи Кобзова та були запрошені на екскурсію до Цирку «Кобзов», що відбудеться 17 жовтня 2013 року.

Фундація імені князів-благодійників Острозьких запрошує усіх громадян Рівного й області відвідати циркові вистави і купуючи квиток для себе, придбати додатковий квиток для дитини, яка без нашої участі ніколи не зможе радіти незабутнім подіям фантастичного світу Цирку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.