bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа Першої Допомоги.UA
18.10.2013

Скільки потрібно часу, щоб приїхала швидка? Що ти будеш робити, якщо у людини зупиниться серце? А якщо побачиш постраждалих після ДТП? А якщо раптом у людини почнеться напад епілепсії ? А якщо постраждалими будуть твої близькі?

Чи знаєш ти, як не нашкодити людині, надаючи першу допомогу?

Відповіді на ці питання, практичні навички втілення цих відповідей в життя будуть відбуватися в Школі Першої Допомоги.UA. Якщо ти хочеш знати відповіді на перераховані питання і розумієш важливість таких знань, якщо ти бажаєш отримати досвід реалізації соціальних ініціатив - не прогав свій шанс, візьми участь у проекті!

Школа Першої Допомоги.UA – це освітній проект, який проводить Харківський Червоний Хрест і стипендіати Завтра.UA з метою поширення знань і навичок надання першої долікарняної допомоги, а також розвитку лідерських якостей серед молоді. І ми зробимо все можливе, щоб проект був цікавим, корисним і класним для тебе!

Етапи проекту:

- Навчання: 2-3 листопада учасники проекту (серед яких можеш бути ти) пройдуть програму першої допомоги (сертифіковану Європейським рефері Центром ), яка складається з теорії і практики на спеціальних манекенах, а також об’єднаються в групи для реалізації міні-проектів. А саме проведення цікавих тренінгів для школярів з першої допомоги та організації для них змагань. У ці самі дні учасники ознайомляться з основами проектного менеджменту та отримають знання, що допоможуть реалізувати міні-проекти.

- Підготовка і реалізація: протягом листопада учасники, отримавши вагомий багаж знань, а також підтримку досвідчених волонтерів та організаторів, підготуються і проведуть тренінги для школярів, фіналом яких стане захоплююче змагання з першої допомоги.

- Підведення підсумків: загальна зустріч на початку грудня, на якій учасники проекту (нагадуємо, серед них можеш бути саме ти) обміняються своїм досвідом реалізації соціальних проектів, отримають сертифікат учасника проекту Школа Першої Допомоги.UA, а також сертифікат міжнародного зразка про проходження курсів першої допомоги. По закінченню школи кожен учасник буде володіти навичками надання першої допомоги і отримає безцінний досвід участі в соціальних проектах.

Проект буде проходити в місті Харкові.

Для участі заповнюй анкету , але поквапся - кількість місць обмежена. Учасник проекту ЗОБОВ’ЯЗУЄТЬСЯ взяти участь у всіх його етапах. Участь безкоштовна, передбачені кава-брейки під час навчання =)

Останній термін подання анкети - 31.10.13 до 20:00

Результати відбору будуть відомі 01.11.13

Для довідки: Перша допомога - це комплекс навичок, які може використовувати кожен для допомоги постраждалому до приїзду медичної допомоги, і які полегшують страждання потерпілого, зменшують негативні наслідки травм і можуть зберегти життя людині.

Більше про Червоний Хрест в місті Харкові  та стипендіатів.

Контакти

  • 0934089123 Владислав

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.