bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція у підтримку невиліковно хворих людей
18.10.2013

Даний захід пройшов до Всесвітнього дня паліативної допомоги, який традиційно відзначається кожну другу суботу жовтня, в рамках Всеукраїнської акції «Вірити та жити: паліативна допомога для дітей та молодих людей».

В акції прийняли участь близько 50 волонтерів Донецького національного медичного університету ім. М. Горького,  Донецької обласної благодійної організації «Клуб «Світанок», благодійного фонду «Каритас Донецьк», Донецького обласного благодійного фонду Центр соціального розвитку «Міст».

 Волонтери розповсюджували інформаційні матеріали та пропонували покупцям придбати товари (продукти харчування та гігієнічні засоби) для людей, які отримують паліативну допомогу у спеціалізованих відділеннях та вдома. Відвідувачі складали товари в тележки з опізнавальними знаками. Волонтери щодня підраховували зібрані продукти та засоби гігієни.

 Організатори акції отримали багато позитивних відгуків від покупців супермаркетів: «Дякуємо, ви робите гарну справу», «Удачі вам в ці нелегкій справі, ми знаємо, що це піде комусь во благо». За орієнтовними розрахунками в акції прийняли участь близько 500 осіб.

 За період проведення акції зібрано продуктів та засобів гігієни на загальну суму 6387,43 грн. В період з 18 по 25 жовтня всі зібрані товари будуть передані у відділення паліативної допомоги, центри первинної медико-санітарної допомоги, благодійні організації, які опікуються паліативними хворими вдома.

 ПАРТНЕРИ АКЦІЇ:

- програма «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження»;

- ТОВ «Торговий дім Амстор»;

- управління охорони здоров’я Донецької міської ради;

- Донецький прес-клуб;

- Донецький національний медичний університет ім.М. Горького, 

- Донецька обласна благодійна організація «Клуб «Світанок»,

-  Благодійний фонд «Каритас Донецьк».

 

 

Контакти

  • Ольга Косінова ДОБФ «Центр соціального розвитку «МІСТ» [email protected] +38 (099) 974-57-21 062-208-30-58 www.center-bridge.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.