bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зміни та соціальні рухи” від Юлії Маклюк
21.10.2013

21 жовтня в АртПричалі відбудеться лекція "Зміни та соціальні рухи" від Юлії Маклюк. 

Історія вчить нас, що численні прогресивні зміни в суспільстві стали можливими завдяки соціальним рухам. Відміна рабства, право голоса для жінок, права чорношкірого населення США та екологічний рух, що розвивається - це лише деякі приклади фундаментальних змін, ініційованих звичайними людьми.

‘Соціальні рухи є могутнім засобом, за допомогою якого звичайні люди можуть створювати позитивні соціальні зміни. Зокрема, коли офіціфнф канали демократичного суспільства не працюють. ’. B. Moyer. Doing Democracy, 2001.

Під час воркшопу ми розглянемо приклади успішних соціальних рухів та складемо власне розуміння того, як вони працюють в нашому середовищі, та як ми можемо сприяти розвитку рухів у нашому середовищі. Ми поговоримо про принципи мобілізації населення для мирних дій, про різні ролі, які активісти мають відігравати, та про етапи розвитку рухів. 

Ми сподіваємся, що по закінченню заняття учасники та учасниці будуть краще розуміти загальну картину своєї громадської діяльності та намітять подальші кроки у розвитку соціальних рухів, в яких беруть участь.

Для кого: учасники/ці громадських рухів, активісти/тки, волонтери, співробітники/ці громадських організацій, журналісти, блогери.

21 жовтня в АртПричалі, о 19.00 - координатор СНГ 350/org Юлія Маклюк розповість про соціальні рухи та їх роль у суспільстві! Не пропустіть!

Тривалість: 2 години

 

Контакти

  • Ольга Мончак
  •  096111-25-44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.