bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цирк поїхав – добрі справи залишаються
04.11.2013

29 жовтня 2013 року  Фундація імені князів-благодійників Острозьких, спільно з соціальними службами  для сімей молоді Рівненської обласної державної адміністрації оприлюднили  звіт.

Для малозабезпечених дітей, вистави, одного з найзнаменитіших цирків, були безкоштовними. Це стало можливим завдяки   благодійній акції, на яку погодилася адміністрація цирку і підтримала обласна   влада. У її рамках 1493 дитини   соціально вразливих категорій упродовж тижня відвідували  шоу цирку «Kobzov». Він гастролював у Рівному. Проведення доброчинних акцій для цирку стає традицією. Вже зараз за підтримки Фундації Острозьких  подібна акція відбудеться у Кіровограді за участі місцевого благодійного   фонду та телеканалу.

 

Рівненщині діти з обмеженими можливостями, хлопчики й дівчатка із   малозабезпечених родин та сімей, котрі потрапили в складні життєві обставини,   сироти та позбавлені батьківського піклування з різних районів області були   задоволені такою атракцією. До того ж, для більшості з них відвідини вистав   такого рівня стали чи не першими в житті. «Цирк поїхав, а добрі справи лишилися, - прокоментував один із   організаторів акції, голова Ради директорів Фундації Острозьких Руслан Краплич. – Хочу подякувати усім тим, хто долучився до   гарної справи».

 

«Обласна влада і надалі сприятиме   проведенню благодійних акцій та проектів, спрямованих на підтримку дітей   соціально вразливих категорій» -, прокоментував заступник голови   облдержадміністрації Олексій Губанов.

Невдовзі фундація Острозьких та Рівненська ОДА передадуть дирекції цирку Кобзов 17 подяк від райдержадміністрацій та районних соціальних служб області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.