bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває прийом робіт на конкурс «Палітра гармонійних стосунків»
08.11.2013

Наразі для участі у конкурсі надійшли роботи від активних і талановитих підлітків та молодих людей з Вінницької, Волинської, Запорізької областей, а також з міст Київ та Сімферополь.

Усі надіслані роботи є авторськими, та відображають погляди учасників на те, якими сучасна молодь уявляє собі гармонійні та безпечні стосунки.

Деякі плакати та коментарі до них містять конкретні меседжі, що закликають до безпечної поведінки та підкреслюють важливість будувати стосунки на принципах взаємоповаги та свідомого прийняття рішень. 

До участі у конкурсі можуть долучитися підлітки та молоді люди віком від 14 до 22 років.

На переможців конкурсу чекають цінні призи.

Порядок проведення конкурсу

  • Конкурсні роботи приймаються 24.00 до 15 листопада 2013 року за адресою: м. Київ, 01005, вул. Льва Толстого 9А, БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї», контактний телефон 044 596 50 99 АБО в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою «Конкурс».
  • З 18 по 24 листопада 2013 року усі надіслані роботи буде одночасно розміщено у спеціально створеній групі «Палітра гармонійних стосунків» Вконтакті http://vk.com/club59441541, де у широкої аудиторії буде можливість поставити «Like» тій роботі, яка найбільше сподобалася.
  • Підведення підсумків – до 24 листопада 2013 року.
  • Оголошення результатів та привітання переможців – 25 листопада 2013 року.

Технічні вимоги та інші деталі - у прикріпленому файлі, а також на сайті www.sexualeducation.org.ua у розділі Новини.

Конкурс проводиться Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в рамках проекту «Покращення доступу підлітків до інформації та знань з репродуктивного здоров’я та прав» на підтримку Державної програми «Репродуктивне здоров‘я нації на період до 2015 року». Проект реалізовується у співпраці та за підтримки Центру сім’ї Дарницького району м. Києва, Вінницької громадської організації «Інформаційно–просвітницький центр «ВІСЬ» та Міністерства освіти та науки, молоді і спорту Автономної Республіки Крим.

 

Контакти

  • БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї»
  •  www.womenhealth.org.ua
  • тел. (044) 596 50 99 або (066) 713 03 11
  • e-mail: [email protected]
  • Контактна особа - Слободян Тетяна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.